Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenna aktywizacja- razem damy radę!!!kto się przyłączy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-30, 15:20   #11
lojalna1002
Przyczajenie

Dot.: Wiosenna aktywizacja- razem damy radę!!!kto się przyłączy?

Cytat:
Napisane przez sisi1913 Pokaż wiadomość
Chętnie dołączę, ale nie bardzo wiem czy ja tu pasuję. moje marzenie to to co Wy macie teraz.
ważę niestety 72 kg i dotarcie do 62 kg będzie sukcesem, ale coś załamana jestem i czarno to widzę.
a jeszcze te święta w perspektywie i rodzinka wołająca " zjedz jeszcze"
najgorsze że mam takie napady obżarstwa. pochłonę pół ptasiego mleczka a potem nie mogę na siebie patrzeć za to.
Jeżeli chodzi o mnie to myślę, że nie ma znaczenia ile ważymy i ile chcemy schudnąć. Nawet jakbyś chcała zrzucić 100 kg i tak mogłabyś się dołączyć, takie jest moje zdanie .

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez borufka Pokaż wiadomość
fajnie im nas wiecej, tym lepiej. dzisiaj u mnie powtorka z biegania po parku, choc latwo nie bedzie. p.s. ostatnio kumpel mi polecil, zeby sobie stworzyc arkusz w excelu dot. aktywnosci fizycznej - znaczy wpisujesz co i jak kazdego dnia. podobno jak masz taka pusta kratke, bo odpuscilas, to niezle mobilizuje. moze i ja sie przekonam do tego...? co myslicie?
To świetny pomysł!
Będzie Cię motywować

Czekam na wakacje!
lojalna1002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując