Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Potrzebuje porady, sińce pod oczami, nic nie pomaga!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-30, 16:04   #2
Li O
Wtajemniczenie

Dot.: Potrzebuje porady, sińce pod oczami, nic nie pomaga!

Cytat:
Napisane przez daafnee Pokaż wiadomość
Mam 20 lat i okropne brązowo-fioletowe siniaki pod oczami tak jakby mnie ktoś regularnie bił!
Miałam ten sam problem Obecnie mam 25 lat i z sińcami zmagam się od dawna. Przegięciem było, kiedy mój ex powiedział mi, że wyglądam jak szop pracz Swoją drogą był chamski, ale od tamtej pory postanowiłam sobie, że nigdy więcej nikt mi tak nie powie
Jako że używam kosmetyków z Oriflame, to polecę coś z tego. Oczywiście to tylko moja propozycja i nie chciałabym tutaj reklamować niczego.
Mam cerę mieszaną i wrażliwą. Kolor cery bardzo blady - wszystkie podkłady są dla mnie za ciemne, a cienie wokół oczu miałam fioletowo-brązowe z seledynowym połyskiem
Na chwilę obecną używam:
1. krem do kompleksowej pielęgnacji okolic oczu Seeing is Beliving (22,90)
2. korektor pod oczy Absolute - Gold (12,90)
3. podkład ujędrniający Giordani Gold - Polrcelain (29,90)
4. jedwabisty puder prasowany Oriflame Beauty - Light (24,90)
5. na górne powieki - cień do powiek Visions For Your Eyes - Angel (6,90)
Ceny podaję dla informacji - są to uśrednione ceny promocyjne. Oczywiście w tej kolejności nakładam na oczy. Wiem, że nie powinno się podkładów nakładać na powieki, ale nic innego tego nie zakrywa. Do tego tuszuję mocno rzęsy dla kontrastu i podkreślam oko eyelinerem. Efekt najlepszy jakiego mogłabym się spodziewać.

Edytowane przez Li O
Czas edycji: 2010-03-30 o 16:06
Li O jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując