|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I
Ah, to zjadanie cytatów...
Co do sexu w ciąży, to my nie mamy z tym problemów. Narazie dzidzia sobie bezpiecznie siedzi w środku, w dużej ilości płynów, więc ma amortyzację A jak mamie przyjemnie to i dzidzia weselsza 
Jeśli chodzi o płeć, to ja się nie obrażam na rodzinkę, bo oboje z mężem bardzo chcemy córeczkę, i rodzinka TŻta tak samo (u nich same chłopaki). Moim rodzicom wszystko jedno, bo to będzie pierwsze wnuczę dopiero Narazie się nie przejmuję, co będzie, jak się okaże, że jednak synek, bo ja tam swoje wiem i moje dzidzi ma brzoskwinkę miedzy nóżkami i koniec Jak się okaże, że co innego, to się wtedy będę "martwić" A tak serio, nie myślę o tym. Chcemy dziewczynkę, ale emocjonować się będziemy jak już poznamy płeć, a nie opierając się na przypuszczeniach.
A to parcie na chłopca, to jak już któraś napisała: chłop "musi" zbudować dom, spłodzić syna i zasadzić drzewo.
Przedłużania rodu nie rozumiem, bo co to za przedłużanie, jak "obca" kobieta rodzi wnuka? Nie można mieć pewności, że to jego krew 
Cytat:
Napisane przez gabisun
Ja znam takie powiedzenie: U faceta zucha, pierwsza dziewucha 
|
SUPER 
Majka232, witam i gratuluję 
Cytat:
Napisane przez aaannnnnnaaa
Pomyślałam, że płeć maleństwa chcę znać w sumie tylko po to, żeby zwracać się do niego jakoś tak bardziej osobowo.. łatwiej mi będzie myśleć konkretnie o chłopcu czy dziewczynce 
|
Dokładnie. Ja teraz mówię "dzidzia" itp bezosobowe, ale zdarza mi się powiedzieć typowo jak do kobietki, ale zaraz się hamuję, bo nie chcę do chłopca mówić "malutka" czy "kochana" 
pandziolka, brzuszek faktycznie malutki jak na 18 tydzień, ale nie zmienia to faktu, że super
Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx
moj 16-tygodniowy jest o wiele wiekszy, czuje sie jak grubas 
|
Ja się ostatnio "złoszczę" bo od brata ciągle słyszę "cześć grubasie", "co tam grubasie?" itp Ale buraczysko mówi tak żartując oczywiście więc się nie obrażam
Cytat:
Napisane przez Lisica1
a napiszcie mi czy miedzy 12 a 13tc bedzie usg przez brzuch? i czy poznam juz plec?...
|
Płci na 99% nie poznasz. A usg może być zarówno przez brzuch jak i od środka (zależ nie od widoczności dzidzi).
Cytat:
Napisane przez aaannnnnnaaa
coś mi świta, że chyba Pomidorka już wiedziała jakoś w podobnym czasie, ale była u specjalisty w rozpoznawaniu tego tematu 
|
Pomi miała usg 4d chyba w 14/16 tygodniu, więc jednak spora różnica.
Aha. Z praktykami udało mi się załatwić tak, że semestr mi zaliczą na pdst dziennika praktyk, a o wpis mam się upomnieć do kobitki jak już dostanę indeks z powrotem. Ale żadnych opłat dodatkowych nie wnoszę i semestr mi zaliczą normalnie ^^ Tak więc już po stresie
Edytowane przez ycnan
Czas edycji: 2010-03-30 o 19:10
|