Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - co z tą cerą? :/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-12, 21:11   #27
margo1986
Raczkowanie

Dot.: co z tą cerą? :/

Oj przepraszam Olusiu, nie było mnie trochę, dziś dopiero wróciłam do domku po cięzkim tygodniu spędzonym na uczelni.
Więc tak: znalazlam krem Care&Control Soraya. Znalazlam go w drogerii Firlit nie wiem czy te drogerie sa tylko w Krakowie czy gdzieś jeszcze, w kazdym badz razie mozna go dostac. I pewnie naltwiej jest dostepny w malych drogeriach. Ja ostatnimi czasy z uprem maniaka chodzilam wylacznie do Rossmann'a ktory fakt, bedac dobra drogeria oferuje tylko wybrane produkty. Olusiu jesli natomiast bedziesz szukac sama po polkach, to krem ten ma takie niezbyt ladne tekturowe opakowanie - doslownie, nie kolorowe tylko tekturowe.

Dodatkowo z tej serii znalazlam inna perelke. Krem nawilzajacy, usuwajacy niedoskonalosci skory czy jakos tak w cenie ok 15zl w ciekawym opakowaniu z pompka, rowniez w tekturowym opakowaniu. Na cala serie Care&Control sklada sie jeszcze jakis krektor i zel punktowy.

I...udalo mi sie znalezc Biodermine! Tym razem wcale nie wybralam sie na polowanie w celu nabycia tego kremu tylko zapytalam w pierwsze lepszej aptece a Pani na to:"Tak mamy!" Tak wiec bez zastanowienie wzielam!
Tak wiec na chwile obecna brakuje mi tylko dobrego nawilzacza ktory nie bedzie "zapychal"
Ten krem pichtowy niezle sie prezentuje, i jest niedrogi.... Moze sie skusze Pichtowy na noc, Biodermine na dzien? Jednak do kosmetykow nabytych w aptece posiadam wieksze zaufanie...
margo1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując