Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-30, 22:14   #4511
Koszkaa
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Cześć Piękne

Właśnie skończyłam czytać shitowy dramat na literaturę brytyjską, 60 stron drobnym drukiem

Tż kupił mi dzisiaj czarną bokserkę z guziczkami, a właściwie zatrzaskami i jedliśmy moje ukochane Maple Walnuts najlepsze jak pani w kasie jak kupowaliśmy koszulkę mówi, żeby zbyt energicznie jej nie rozrywać, bo guziczki pójdą, po moim Tżcie chyba widać, że trzeba mu takich praktyk zabraniać

Jestem zmarnowana, Tż padł o 19 i śpi do teraz, a ja mam spokój do nauki dobrze jest z nim mieszkać

Wiecie co, dorwałam w lumpeksie KARDIGAN taki długi z kieszonkami jak teraz popularne za 9,50 zł! Tylko musiałam krawcowej dać bo spruty trochę jest. Chciałam taki kupić, ale 80 zł kosztują normalnie

Madame, zazdroszczę, też bym pojechała z Tżtem w jakieś słoneczne miejsce

Koszka, jak Ci się żyje?

Yellow, nie tylko Ty utknęłaś w książkach

Ewribodi
tęsknię za Wami, ale czasu u mnie coraz mniej i mniej

PS. Obejrzałam sobie Siedem dusz i jestem rozczarowana, nuda i posucha
A dziękuję, że pytasz
Bywało lepiej, ale również bywało gorzej. Także jako tako
Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam, że masz bardzo bogaty zasób słów i umiesz tak układać zdania, że trafiają do człowieka. Dlatego chciałam zapytać czy będę mogła liczyć na Twoją pomoc, gdy będę pisała maila do exa?