2010-03-30, 22:24
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
No to i ja się melduję 
To zas ja 
Seriale obejrzane, smerfk ululany to weszlam na moment.
Ursull - jeszcze ta Simonka jest taka śliczniutka jak laleczka, weź pod uwagę to imię . Kochana nie widac tak jakbym chciala, mam rzeczy pici-pici luźniejsze ale to tyle, jeszcze w te zalegające w szafie się nie mieszcze bo mierzylam , do lata ma czas te moje cielsko się wyrobic i tak do ofrmnego rozmiaru . A imię Inez lub Żaklin lub Żaklina bo różnie mówia a znam i taka i taką? . Hehe jaka pściółka z tym plecaczkiem . Superowy tytuł.
angel - ja mam mustelle dałam za nia sporo jak za taka malą tubeczke a jest straszna w rozsmarowywaniu, normalnie dzieciatko moje jak trupek wyglądalo. Ja chce jakiś inny.
Caro - dokładnie, ja sie ze soba źle czuje bo sie spasłam jak wieprz dzieki cycowaniu małego , bo po ciazy nawet nie wyglądałam źle tylko to karmienie przeistoczyło mnie w potwora.
iwciag - teraz jak dostaniesz wyplatkę to dopiero poszalejesz, pochwal sie nam co kupiłaś, ponapalamy się tak jak i spadkiem twojej wagi .
|
|
|