2010-03-30, 22:44
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
Napisane przez agamagda
ja po zakupach
zakupiłam sobie płaszczyk wiosenny - jasny
i kurtko-płaszczyk też leciutki - czerwony 39zł w carrefurze, tani a bardzo fajny 
czułam się lżej,,,,,,,,,,,,, chyba faktycznie mnie ubywa
|
ubywa ubywa, a nowa rzecz to tak miło się robi i atrakcyjnie - fajnie że czerwony, żywy ładny kolor ja uwielbiam czerwone rzeczy, szczególnie sweterki, bluzki
Cytat:
Napisane przez vandros
Bedzie dobrze a jak nie to zalozymy spoldzielnie dietetyczna!!! W koncu mamy doswaidczenie w prowadzeniu diety ustalaniu menu hahahhaha
|
świetny pomysł z tą spółdzielnią
Cytat:
Napisane przez elskede
karadko - cieszę się, że wracasz do swiata wesołych  a TŻ powiedz, żeby lepiej uważal na to, co mówi, bo teraz jestes laseczka i tylko patrzec jak inni beda sie do Ciebie ustawiac w kolejkach 
|
święte słowa teraz możesz wybierać "ciacha" ha ha
Cytat:
Napisane przez domino166
Myślę elskede,że tu chodzi o wagę początkową im mniej tym wolniej tak sobie to tłumaczę.
Ciekawa jestem jak będzie po świętach,jutro robię pasztet i galaretkę z kurczaka,piekę chleb dukanowski i robię sernik-może schudnę ?
Pozdrawiam was wszystkie 
|
ja jak mam wilczy apetyt i mówię że jem jak świnia to syn mówi "jedz mamuś szybciej schudniesz" . Tak że jedz jedz na zdrowie i na chudnięcie
Cytat:
Napisane przez domino166
galloway-masz całkowitą rację,jak nam się wydaje,że jak zakończymy sumiennie 3 fazy diety i będziemy się mogły objadać to jesteśmy w błędzie.Dukan twierdzi,że nie ma takiej możliwości(pod warunkiem,że trzy fazy)ale ja mu trochę nie wierzę 
Jak ty to robisz,grzeszysz i chudniesz z prędkością światła?
|
ja wierzę że można utrzymać wagę, ale pod pewnymi warunkami, a ostatnio wyczytałam w jakiejś gazecie, że nasza dieta uczy złych nawyków że nie przestrzega się godzin i ilości i wielkości posiłków!!!! czy my nie przestrzegamy?? śniadanie, drugie śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja, no czy to nie jest prawidłowe że 5 razy dziennie?? Ot czepiają się jak każdej diety.
|