Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-31, 10:14   #880
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19
Dot.: Oznaką nadchodzącej wiosny jest naszych maluszków uśmiech radosny (list.-grud.2

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
heeeej

dziękuję za rady dot. zakonczenia laktacji, w koncu mama mi wypisala recepte na te tabletki. jeszcze ich nie wykupilam, jakos od razu mam wyrzuty sumienia, ze tylko bym 5 miesiecy Blanke karmila i juz sama nie wiem co mam zrobic

Wczoraj mielismy szczepienie, Blanka byla bardzo dzielna, dopiero przy pneumokokach zapłakała, ale infanrix wzorowo moja dzielnia dzidzia...

Kareninka, ale Ci zazdroszcze !!! Andre to mały akrobata Blanka tylko 3 razy sie przewrocila z brzuszka na plecy i juz chyba zapomniala, bo na razie tego wiecej nie powtorzyla...

Olu, ja bym powiedziala, ze az 5 miesiecy karmilas Blanusie i nie rob sobie wyrzutow, bo nie ma co sie zadreczac...a jakis komfort zycia tez musisz miec...
Mowie z wlasnego doswiadczenia, bo jestem w takiej samej sytuacji...

Poza tym teraz powoli Blanusia zacznie powoli jesc inne rzeczy niz mleczko i mleczka bedzie jadla coraz mniej i mniej...

dla dzielnej kobietki

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
nie wiem dokladnie jak to jest, ale wydaje mi sie, że teraz maluchy pakuja lapki do buzi raczej dość nieświadomie, a pozniej gdy zabierze sie smoczka to celowo zaczynaja ssac palucha. Generalnie już terza cały czas pilnuje Sandre, żeby nie brała rączek do buzi, zwłaszcza jak zasypia. Wychodze z założenia, że jeśli nie nauczy się tego teraz to potem nie będzie jej tego brakowało. Ale jak będzie to i tak przyszłość pokaże

To co mam mu dawac jak pakuje raczki do buzi??

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora