Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pomozcie, bo sama juz nie daje rady...szeroka twarz i w ogole wszystko nie tak!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-31, 15:10   #5
Nadinee_
Raczkowanie

Dot.: Pomozcie, bo sama juz nie daje rady...szeroka twarz i w ogole wszystko nie tak!

Wg mnie nie masz sie czym przejmować ) Masz śliczna buzie . Z tego co widze na zdjeciach, masz bardzo ładne oczy i fantastyczne kości policzkowe . Na dodatek masz idealnie gładką cere . I nie jesteś utyta . Masz kobiece kształty, bardzo fajne wciecie w talii i kształtne biodra . Mnóstwo dziewczyn na pewno Ci tego zazdrości bo mają "chłopiece" kształty , płaskie piersi i twarz w trądziku . Wg mnie fajtastycznie wyglądasz, a do Twojej twarzy nie mam żadnych zastrzeżeń . A jeżeli już tak bardzo zależy Ci żeby ją wyszczuplić optycznie to proponuje dotatki biżuteryjne takie jak wiszące kolczyki , które optycznie wydłużają twarz . Aczkolwiek uważam, że nie jest Ci potrzebne )) Pozdrawiam !! )

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Ah i jeszcze zgadzam sie ze mozesz troszke przyciemnic włosy jeżeli chcesz miec optycznie wyszczuplona twarz- ale nie od razu na czarno ;p;p. A co do grzywki to uważam osobiście, że lepiej jej nie robić, bo wtedy zmniejszysz pole twarzy i wyda sie mniejsza ale nie koniecznie szczuplejsza bo czoło dodaje wysokości a tym samym wyszczupla wg mnie . Ewentualnie grzywka , ale na bok ) nie prosta .
Nadinee_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując