2010-03-31, 16:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez idealnecialo
I wogole dodzwonilam sie dzisiaj do gina..
No i mam jutro na jego dyzur kolo polodnia przyjechac to mnie zbada :/, z tym twardym brzuchem.. kurcze ja sama nie weim czy on twardy czy nie.. Jak skala nie jest ale czuje jakby ze wszystkich stron mi go wyciskalo i zadna pozycja nie przynosi ulgi... Powiedzial by brac magnez i nospe doraznie -to ja akurat biore..
Ale kurcze mam stresa.. I to nie ze wzgledu na to ze cos moze byc nie tak (bo mysle ze jest ok  , z nadzieją), ale mam dygi przed szpitalem.. Nienawidze ich.. wiem ze pomagaja ludziom ale i tak ich nie lubie- pewnie jak wiekszosc ludzi..
I czuje obawe ze znow padnie propozycja z jego strony, zebym sie polozola na kilka dni na obserwacje ..ale ja  chce,  dam sie! 
|
super ze udalo sie dodzwonic i ze cie zbada. wydaje mi sie ze nie polozy cie do szpitala bo z tego co piszesz to masz takie objawy jak ja. jak ja pojechalam na izbe przyjec to zbadal tylko czy z szyjka wszystko ok kazal brac nospe i odpoczywac
|
|
|