Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ^^ NOWY WĄTEK U IGI ^^ Serdecznie zapraszam!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-01, 12:17   #3
Igusia92
Zakorzenienie

Przekupka: 112 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ^^ NOWY WĄTEK U IGI ^^ Serdecznie zapraszam!!!

1.Szare, wąskie rurki terranova rozmiar S (36) , mają wadę przedstawioną na ostatnim zdjęciu stan -bdb, są fajnie wykrojone z tył, zaokrąglają pupę

2. Śliczne dżinsy z wymiany (niestety na mnie za małe), proste nogawki,biały haft z perełkami na nogawce i kieszeniach
z tył, długość 95cm, pas 35cm, biodra 42 cm, na niską i szczupłą osobę, stan bdb, (na mnie za małe )

3. Krótkie sexy jeansowe spodenki, cieniowane, rozmiar s/xs stan bdb

4. Spodenki w hawajskie kwiatki, Gap, rozmiar z metki xs, ale to raczej S,

5. Bordowe grube legginsy z zapiętkami, takie trochę spodniowe, raz założone, kolorek ciemniejszy i bardziej intensywny niż na zdjęciach, Terranova S, dość długie , biodróweczki, w składzie bawełna 80%, plamy wina aparatu!

6. Bermudy dopasowane Style&Co , świetnie się dopasowują (na zdjęciu wyszły średnio) na mnie za duże rozmiar takie duże 36 lub małe 38 , długość przed kolano, stan bdb,

7. Rurki z wymianki Paladino, (Cropp) rozmiar z metki 26, ale lepiej sprawdzić wymiary:
pas 37 cm
stan ok. 20,5 cm
bioderka ok, 43,5 cm
dł. całkowita 107 cm

długie nogawki, wady: postrzępienie na dole i bardzo delikatniutka plamka z flamastra zabarwione dwie niteczki, ale naprawdę trzeba się bardzo przypatrzyć żeby to zauważyć
kolorowe nitekczki, ciekawe kieszenie

8. Krótkie spodenki RINASCIMENTO z wymianki rozmiar coś ok. S/M (z metki S) stan bdb, zdjęcie rozjaśnione, są idealnie czarne

Edytowane przez Igusia92
Czas edycji: 2010-04-25 o 11:32
Igusia92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując