Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co ostatnio upolowaliście? - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-01, 12:33   #1170
Princeska87
Zakorzenienie

Dot.: Co ostatnio upolowaliście? - część VI

Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
O kurcze.... ale Ci zazdroszczę zielonych Les Belles...

A ja wczoraj kupiłam 15/30 Magnifique . W ciemno oczywiście, jakoś byłam zawsze ciekawa jak to pachnie .

agaa13, gratuluję Pure Orchid .
Princesko87, Tobie gratuluję Magnifique , znałaś czy brałaś w ciemno? Bo nie wiem czego mam się spodziewać .
Znam Magnifique cudne są od dawna poluje na nie, ale jakoś nam nie po drodze Boję się, że jeszcze przez ten czas odwidział mi się zapach ale szalałam przeokrutnie za nimi

---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Princesko, gratuluję, świetne łupy Tygryska zazdraszczam, bo od dawna usiłuję upolować jakąś niewielką ilość i jakoś nie mam szczęścia Jest niesamowity, powinnaś być zachwycona

A u mnie w marcu przybyło parę fajnych rzeczy m.in. Molecule01, Perles de Lalique 50 ml, Opus 1870, Ambra Etro (to przez Velvet i jej cynk o wyprzedaży w Douglasie) używki Theoremy - 30 i 50 ml + odlewka 20 ml, używki Kyoto i Nature Millenaire, odlewka Black Tourmaline i prezenty od przemiłych Wizażanek - używki Miyako i Un Rose Chypree. W drodze Breakfast in Paris i tym razem to sprawka niepoprawnej kusicielki Cbr .
Właśnie chodziłam za całą flaszką Tygrysa, ale stwierdziłam, że skoro nie znam zapachu, to bezpieczniejsza będzie odlewka 10ml i akurat ustrzeliłam na Allegro Mam nadzieję, że będę zachwycona już samym faktem upolowania jestem zachwycona

Ojjj a ile u Ciebie zdobyczy gratulacje to się obłowiłaś

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaa91 Pokaż wiadomość
Wczoraj Brit EDP, a dzisiaj na gazetowym upolowałam prawię połowę flakonika 30 ml zielonych Les Belles Niny Ricci za grosze
Ty farciaro, Ty no to taki prezencik świąteczny
Nie znam zielonej kupy, więc ciekawa jestem
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora