Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziwna sytuacja (?)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-01, 15:48   #10
kat_asza
Raczkowanie

Dot.: Dziwna sytuacja (?)

Ehhh czyli widać nie tylko ja trafiłam na taką firmę...
Byłam tam jednak dzisiaj, bo kobieta zadzowniła wczoraj zapytać czy nie mogłabym wcześniej niż po świętach, przyjechać na szkolenie. Zgodziłam się, bo pomyślałam, że przyanjmniej szybciej zobacze co i jak. Owe "szkolenie" wyglądało tak, że dwóch pracowników (łącznie w tym czasie w firmie było czterech razem z szefową) przedstawiło mi rozmowę przedstawiciel - klient. I tyle. Oczywiście branża telekominukacyjna, czyli zawieranie umów na usługi jednej z sieci. Jeden z chłopaków, który tam pracował, powiedział, że dalej szukają telemarketerów do umawiania spotkań dla przedstawicieli..., więc chyba sobie ich odpuszczę, bo jakoś nie widzę się na stanowisku przedstawiciela. Aha - podstawę zaproponowali, także nie tylko wynagrodzenie prowizyjne.
I dokładnie Rena tak jak piszesz, chcą mi dać niby lepsze stanowisko, i jak dzisaij powiedziałam, że jeszcze się nad tym zastanowię, to kobieta była wielce zdziwiona, jak ja mogę się zastanawiać nad taką super ofertą i jakby kompletnie nie przyjmowała do wiadomości, że ja mogę do nich po świętach na dalsze szkolenie nie wrócić, tylko cały czas powtarzała, na którą godzinę mam przyjechać i do zobaczenie po świętach i takie tam.
Dzięki dziewczyny za wszystkie wypowiedzi i trzymajcie kciuki za moje dalsze poszukiwanie pracy. Może następnym razem trafię na coś normalniejszego
kat_asza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując