2010-04-01, 20:03
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Behind, w takim razie ja sie ciesze, ze wszystko tak ladnie z Panem K sie uklada^^ super 
|
Na chwilę obecna jest ok
Cytat:
a co do prawa jazdy, to mysle ze nie kazdy jest stworzony do jezdzenia samochodem( i nie mam tu kochana na mysli Ciebie!  ). Niektorzy sa zbyt chaotyczni, zbyt niepowazni na drodze i gdybym ja miala o tym decydowac, to testy psychologiczne wliczalyby sie w posiadanie prawa jazdy. A Ty sobie wezmiesz kilka godzin i zimny lokiec poczuje wiart 
|
Ja co prawda zdałam za 1 razem, ale potem ani razu nie wsiadłam za kierownicę Także nie wiem czy jestem stworzona do prowadzenia
Cytat:
Kurde, a ja nie wiem co mam zrobic. Zawsze jezdze na swieta do Rodziny, 280 km od domu. W tym roku nie ma tam zadnej mojej kuzynki,nie ma Internetu(!), wiec nie wiem czy nie lepiej w tym roku zostac i poimprezowac tu ze starymi znajomymi... mam dosc jezdzenia w te i we w te. Krakow-dom, dom-Lublin, Lublin- dom, dom- Krakow. Z drugiej strony, nie wyobrazam sobie swiat tutaj 
|
No niby Święta i rodzinne spotkania.. A i bez internetu przezyjesz,hihi Chociaż też bym się chyba zastanawiała co zrobić. Akurat spędzam Wielkanoc w domu także nie mam tego problemu
A w Lublinie mam przyjaciółkę
|
|
|