2010-04-01, 20:05
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)
Cytat:
Napisane przez rudo-zielona
Ur_kitten DZIĘKUJEMY!!!
Piłujesz w obrębie szkliwa dzisiaj, czekasz aż szkliwo się odbuduje i znowu piłowanie. Po drugie wydaje mi się, że nie musisz aż tyle piłować. Pogadaj z orto, albo z dentystą i niech Ci spiłują tyle ile się da. Uwierz mi, że na moje oko wystarczy tylko raz.
|
na zdjęciu jeszcze miałam zęba wyżej, teraz już jest niżej, dlatego mówię, że tak 3, albo nawet 4 mm. ;>
Cytat:
Napisane przez gabryssiaa
ur_kitten bardzo ładne zęby, ja myślę, że orto spiłuje Ci tą 3 po ściągnięciu aparatu.. też bym chciała mieć takie białe zęby w aparacie  ...
|
dziękuję baaardzo ;** a co do bieli moich zębów, to takie mam naturalnie, od dziecka, ale od czasu jak mam aparat pojawia mi się osad nad aparatem (na górych zębach) i pod (na dolnych zębach), a że jestem przewrażliwiona na tym punkcie, zęby myję co chwilę, ale boję się, że ten osad może zostać na dłużej. ale i tak po ściągnięciu aparatu wybielam jeszcze zęby, bo jak się bawić to się bawić ;>
Cytat:
Napisane przez n0emi
ur_kitten sliczne zeby 
Watek aparatkowy, a niezlych kompleksow mozna sie nabawic przez wasze holiłudzkie usmiechy 
|
dziękuję ;** oj tam, daleko mojemu uśmiechowi do holiłudzkiego, ale jak ściągną nam aparaty to wszystkie będziemy takie miały ;>
|
|
|