Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-01, 20:05   #4908
ur_kitten
Raczkowanie

Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. VIII :)

Cytat:
Napisane przez rudo-zielona Pokaż wiadomość
Ur_kitten DZIĘKUJEMY!!!
Piłujesz w obrębie szkliwa dzisiaj, czekasz aż szkliwo się odbuduje i znowu piłowanie. Po drugie wydaje mi się, że nie musisz aż tyle piłować. Pogadaj z orto, albo z dentystą i niech Ci spiłują tyle ile się da. Uwierz mi, że na moje oko wystarczy tylko raz.
na zdjęciu jeszcze miałam zęba wyżej, teraz już jest niżej, dlatego mówię, że tak 3, albo nawet 4 mm. ;>

Cytat:
Napisane przez gabryssiaa Pokaż wiadomość
ur_kitten bardzo ładne zęby, ja myślę, że orto spiłuje Ci tą 3 po ściągnięciu aparatu.. też bym chciała mieć takie białe zęby w aparacie...
dziękuję baaardzo ;** a co do bieli moich zębów, to takie mam naturalnie, od dziecka, ale od czasu jak mam aparat pojawia mi się osad nad aparatem (na górych zębach) i pod (na dolnych zębach), a że jestem przewrażliwiona na tym punkcie, zęby myję co chwilę, ale boję się, że ten osad może zostać na dłużej. ale i tak po ściągnięciu aparatu wybielam jeszcze zęby, bo jak się bawić to się bawić ;>

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
ur_kitten sliczne zeby
Watek aparatkowy, a niezlych kompleksow mozna sie nabawic przez wasze holiłudzkie usmiechy
dziękuję ;** oj tam, daleko mojemu uśmiechowi do holiłudzkiego, ale jak ściągną nam aparaty to wszystkie będziemy takie miały ;>

ur_kitten jest offline Zgłoś do moderatora