2010-04-02, 10:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Hej dziewczyny 
Wpadam do Was dzisiaj tylko na chwilkę, żeby się przywitać i zaraz spadam dalej Mam dzisiaj wolne więc zabieram się za sprzątanie i pomaganie mamie Właśnie wypisuję zaproszenia i zaraz mam zamiar skoczyć na pocztę bo wczoraj mi się nie udało Za dużo było tego wszystkiego i się nie wyrobiłam 
Pochwalę się co już wczoraj załatwiłam Więc po pierwsze zapisałam się na balejaż Idę na trzy dni przed ślubem, więc kolorek będzie super świeży Poza tym umówiłam się z moją fryzjerką, że w przyszłym tygodniu podrzucę jej moją fryzurkę ślubną, żeby mogła zobaczyć o co mi chodzi, bo 17 kwietnia idę na fryzurkę próbną 
W Poznaniu udało się nam kupić piękną koszulę dla teścia Piotrkowi w końcu udało się kupić piękną marynarkę w haemie i też jesteśmy z tego bardzo zadowoleni bo żadna marynara mu nigdy nie pasowala i było je trzeba zlecać do szycia krawcowi A tu wczoraj taka niespodzianka 
Poza tym byliśmy u Piotrka mamy i zapytałam czy jej w święta w czymś nie pomóc. Dobrze, że zapytałam, bo jakbym przyszła ze swoim ciastem tak jak mi radziłyście, czyli na to spotkanie z mamą to mogłaby to być totalna porażka!!! Ogólnie stanęło na tym, że w sobotę do nich pojadę i pomogę jej w przygotowaniach potraw na imieniny, a poza tym na poniedziałek przygotuję w domu jakąś sałatkę Teściowa była super zadowolona, Piotrek też i nie powiem, ja też bo była super przemiła Troszkę mnie tylko wkurzył Piotrek, bo chcieliśmy z nią pogadać na ten temat, czy nie mogłaby powiedzieć Piotrka bratu, żeby wrócił z tą swoją wazeliniarską laską do Poznania, kiedy będzie przychodzić moja mama. Oczywiście Piotrek milczał, a na końcu stwierdził, że czekał aż ja się odezwę w tej sprawie Ja pierdu do niego to jak grochem o ścianę!!! Gadaliśmy i stwierdziliśmy, że on to zacznie, a ja powiem też kilka słów od siebie, ale oczywiście Piotrek łeb w piasek i wszystko zostawił na mojej głowie Jak on sie nie zmieni pod tym kątem to będę miała przesrane Oczywiście go opierdzieliłam w samochodzie za to i teraz ma załatwiać tą sprawę sam 
Po udanych zakupach pojechaliśmy na kolację Fajny dzień 
---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa
wczoraj umówiłam się w końcu na oczyszczanie - mają promocję: 50zł na oczyszczanie!  albo peeling kawitacyjny albo mikrodermabrazja 
zapisałam się na środę po świętach-zdam relację, jak będę po zabiegu.
Dotarły zaproszenia!!
co prawda do Mamy-a nie na mój adres,ale strasznie się ucieszyłam!!
zdążę do świąt wypisać te, co chcieliśmy w święta rozdać!jeszcze ich nie widziałam na żywo-po południu dopiero 
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------
no tak-był....nie załapałam i nie widziałam, bo króciutko tu wczoraj byłam....
ja też dziękuję 
|
Super!!! Więc w święta może Wam się uda kilka rozdać My dzisiaj nasze pozostałe wysyłamy i już zostanie tylko kilka do rozwiezienia Ja tez nie załapałam z FiSashem
|
|
|