Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-02, 11:49   #4024
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Wczoraj przeleciałam skrzynkę pocztową i wiecie co?
Od pojawienia się nowej kolekcji mój kod kliknęło 12 osób, a wpłynęły mi tylko 3 zasilenia konta

Napisałam do eTorebki podając daty i godziny kliknięcia mojego kodu, to odpisali, żebym podała im dane klikających to sprawdzą czy pieniądze już wpłynęły.
Nie podoba mi się coś takiego
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
12 to niezle z mojego 4 czy 5 ale tylko 1 zasilenie wlynelo zgadza sie tez kiedys pisałam do nich maila w tej sprawie i kaza podac dane. Jak widac wiekszosc dziewczyn bierze za pobraniem badz odbiera osobiscie torebki. Szkoda ze sie nie ujawniaja
Kurcze ja miałam 5 skorzystań z kodu i miałam ze wszystkich wpływy na konto.... to mi się udało...może po prostu te osoby jeszcze nie zapłaciły albo wzięły za pobraniem i dlatego nie macie tych zasileń....

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Ale to ma przeciez swoją dobrą stronę: dostajesz potrzebne rzeczy, a swoje pieniądze możesz wydać już tylko na torebki

No nieźle
No wiem...nie mówię, że mnie takie prezenty nie cieszą bo uwielbiam swoją kołderkę i nie oddałabym jej za nic ale wiecie ;] nigdy nie dostałam tego co bym chciała.... jedynie wiadomo od znajomych czy Tż.... zresztą nie ważne

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
HIHI to już obsesja

wstydziliby się

Dzisiaj mój tata się śmiał z kuriera DHL. Ponoć jak pare dni temu przyjechał z moją Flavią to krzyczał: ,, Mam torebkę dla Kamili!!
e tam obsesja ..... każdy ma jakiegoś bzika
mnie dzisiaj kurier obudził-dzwonił na telefon czy w domu jestem jako że w piżamie byłam i z sianem na głowie a przez okno widziałam, że kurier młody to co się będę-mamie kazałam odebrać paczkę...

i tak moja Ana jest już ze mną.....to jest dopiero..wczoraj kliknięta i zapłacona a już dzisiaj jest ze mną....

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Postanowiłam że na 18nastke biorę Felicyty

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
jestem z siebie dumna że tak szybko podjęłam decyzję
dobra decyzja , ciekawe czy Ci się jeszcze zmieni

Cytat:
Napisane przez singermarla87 Pokaż wiadomość
Uwaga! Attention! Achtung!

Opis i zdjęcia Simon

Skórka: porowata, sztywna, póki co nie chce się układać, ale kilka dni i mam wrażenie, że się ładnie ułoży

Podszewka: trochę szeleści, ale wykonana elegancko

Pasek dodatkowy: jestem b. zadowolona! Ma regulację (czego zabrakło mi w Emilce ), można sobie go dopasować do siebie, żeby torebka nie dyndała nam przy kolanach

Metalowe wykończenia: srebrne, porządne.

Wielkość: w sam raz: pomieści teczkę a4, parę książek, wodę, itd. Naprawdę całkiem spora, a przy tym nie przypomina walizki na kółkach, taka w sam raz

Zatrzask: Fajnie ukryty pod tym kołnierzem

Ogólnie: Jestem b. zadowolona Jak dla mnie to taka nienudna klasyka

A teraz zdjęcia - nie wyszły tak jakbym chciała, bo ten deszcz za oknem Zresztą, ze mnie kiepski fotograf

I mój niechciany kod -5%: ed380d99 Polecam!
Ładna ta czarna Simon....

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
mam torebki chcecie fotki?
Pytanie retoryczne

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
Obie z takiej samej, matowej, mniej porawatej skórki.
Ciemna ma rewelacyjny czarno-granatowy, zgaszony kolor i te nóżki pod spodem , to taki miękki kuferek trochę
beżowa mogłaby być trochę ciemniejsza, ale nie jest źle. Obawiałam się tego łańcucha, że może być tandetny, ale jest fajny, ciężki i solidnie wygląda
Przepraszam, że fotki w pościeli, ale białe tło najlepiej mi oddaje kolor.
Świetnie te torebki.... następna w mojej kolekcji chyba będzie ta granatowa Alice....

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Hehe to rzeczywiście nieźle Powiem Ci, że jeszcze nigdy nie słyszałam takiego nazwiska, ale jest bardzo przyjemne, takie pozytywne jak Pszczółka na przykład Moje nazwisko też jest rzeczownikiem- dzieci się trochę ze mnie śmiały

Moja mama też tak o mnie mówi A nic nie wie o dwóch torebkach, które przed nią schowałam Jak je zobaczy to chyba padnie
Teraz jest okej z tym nazwiskiem....ale jak byłam w podstawówce to ciężko było...dzieci są okrutne

Moja mama mniej marudzi o te torebki-jak jej zaczęłam pożyczać swoje to inaczej zaczęła na to patrzeć

moje foty:
Keira-nie chciało mi się jej juz wypychać więc nie wyszła cudnie...
Flavia-akurat w niej wczoraj byłam w pracy więc jest zapakowana
Ana....jeszcze z folią na łapach....wypchana i sflaczała
Cała rodzina w komplecie...czekają na siostrę Solen....

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora