2010-04-02, 20:04
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciaza i porod w UK
Cytat:
Napisane przez Darianna25
Mój maż szykuje się na bitwe.Dopiero 24 kwietnia a już szuka przebrania.Jego grupa będzie Talibami i szuka ciuchów na ebayu coby wyglądał jak Talib.Nawet brode chciała zapuszczać ale zagroziłam mu brakiem seksu  to kupił sztuczną.Wybiera, przebiera jak baba  a na mnie krzywo patrzył jak nie mogłam sie zdecydowac na naklejki do pokoju Oli.
|
hehehe- Faceci 
Diari nie stresuj sie, idz od GP napewno Ci szybciej pomoze i mam andzieje, ze infekcja minie.
Karmienie butelka - no ja tez uwazam, ze na piers taka moda i jakos wydaje mi sie, zwlaszcza polozne jak sie pytaja jak karmia to patrza dziwnie, a pozatym to kazdy sie mnie pyta czy karmie piersia i mnie irytuje ciagle tlumaczenia.
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------
Cytat:
Napisane przez potty
rany ja nie chce sie chwalic albo zapeszac ale wszelkie te ciazowe dolegliwosci mnie omijaja lukiem poki co...
ursull to cie zapraszam 
z wszystkimi twoimi towarzyszami 
|
Potty to ja tez moze zawitam?
---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------
Ursull - herbata koperkowo - rumiankowo chyba pomogla, Alex zrobil kupke, nie wiedzialam, ze kiedys bede sie z tego cieszyc
a pozatym Kobiety - Matki czy Wasze dzieciatka na poczatku mialy ulubiona strone w ktora mialy glowke, bo moj ciagle lubi lezec glowka w lewa strone, dlatego podczas karmienia jest raz na jednej rece raz na drugiej ale mimo wszystko ale mimo to wiekszosc glowka w lewa strone, czy to normalne? Cholera w ciazy byl stres i 100tys pytan , po ciazy to samo
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------
Sparkly to juz dwojeczka bedzie z Toba niewiem czemu myslalam, ze przy porodzie blizniakow i wiecej to wiekszosci robia cesarke.,
|
|
|