Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciaza i porod w UK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-02, 20:04   #1750
Kasiowa24
Raczkowanie

Dot.: Ciaza i porod w UK

Cytat:
Napisane przez Darianna25 Pokaż wiadomość
Mój maż szykuje się na bitwe.Dopiero 24 kwietnia a już szuka przebrania.Jego grupa będzie Talibami i szuka ciuchów na ebayu coby wyglądał jak Talib.Nawet brode chciała zapuszczać ale zagroziłam mu brakiem seksu to kupił sztuczną.Wybiera, przebiera jak baba a na mnie krzywo patrzył jak nie mogłam sie zdecydowac na naklejki do pokoju Oli.

hehehe- Faceci

Diari nie stresuj sie, idz od GP napewno Ci szybciej pomoze i mam andzieje, ze infekcja minie.

Karmienie butelka - no ja tez uwazam, ze na piers taka moda i jakos wydaje mi sie, zwlaszcza polozne jak sie pytaja jak karmia to patrza dziwnie, a pozatym to kazdy sie mnie pyta czy karmie piersia i mnie irytuje ciagle tlumaczenia.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:
Napisane przez potty Pokaż wiadomość
rany ja nie chce sie chwalic albo zapeszac ale wszelkie te ciazowe dolegliwosci mnie omijaja lukiem poki co...

ursull to cie zapraszam
z wszystkimi twoimi towarzyszami
Potty to ja tez moze zawitam?

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ursull - herbata koperkowo - rumiankowo chyba pomogla, Alex zrobil kupke, nie wiedzialam, ze kiedys bede sie z tego cieszyc

a pozatym Kobiety - Matki czy Wasze dzieciatka na poczatku mialy ulubiona strone w ktora mialy glowke, bo moj ciagle lubi lezec glowka w lewa strone, dlatego podczas karmienia jest raz na jednej rece raz na drugiej ale mimo wszystko ale mimo to wiekszosc glowka w lewa strone, czy to normalne? Cholera w ciazy byl stres i 100tys pytan , po ciazy to samo

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Sparkly to juz dwojeczka bedzie z Toba niewiem czemu myslalam, ze przy porodzie blizniakow i wiecej to wiekszosci robia cesarke.,
Kasiowa24 jest offline Zgłoś do moderatora