Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patenty na bycie NAJ :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-14, 08:30   #106
Alchemiczka :D
Zadomowienie

Talking Dot.: Patenty na bycie NAJ :)

Cytat:
Napisane przez AgaZ
Bardzo fajny wątek. Dzisiaj mam strasznego doła i nie wierzę w moje patenty bycia NAJ , więc na razie nie napiszę o nich.
Ale z przyjemnością czytam Wasze. Na pewno je kiedyś zastosuję

Pochwalę się, że wypróbowałam w piętek wieczorem 2 sposoby na piękne włosy.Tj. przed myciem nałożyłam na włosy (zwilżyłam je lekko) odżywkę i trzymałąm ją ok. 40 minut, potem zaś płukałam włosy zimną wodą kilka minut (do tej pory płukałam ciepłą, a na koniec może z 20 sekund letnią wodą). Na początku było mi strasznie zimno, ale ja jestem taka, że dla dobrego wygladu jestem w stanie wiele wycierpieć.

I... opłacało się Wczoraj od samego rana własy pięknie błyszczały, a jak przyszli do mnie goście (świetowałam 18te urodziny ) to trzy koleżanki nadziwić się nie mogły i pytały co nałożyłam na włosy, że tak ładnie błyszczą TŻ-owi też się podobały moje włosy, powiedział, że jak długo mnie zna (a znamy się jeszcze z dzieciństwa ) to nie pamięta, żebym kiedyś miała takie świetliste włosy.

Dziewczyny jesteście Wielkie
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia

PS. Od dziś zimne prysznice staną się moją codziennością, zauważyłam, że zaraz po nich skóra robi się bardziej jędrna