2010-04-02, 21:07
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: abc nailstore
Paulino! Przeczytałam z uwagą Twoją wypowiedź. I chciałabym do niej nawiązać.
Byłam na ostatnich targach odbywających się w Polsce. Wystawiało się na nich również ABC. Podczas pokazów Dominiki nigdy nie usłyszałam stwierdzenia " nasze produkty są takie a produkty firmy X są be". Raczej odebrałam to jako typową prezentację produktów. Nie zauważyłam również dyskryminacji produktów firm XX na innych forach.
No ale może nie siedzę tak "głęboko" w tym światku paznokciowym jak Ty.
---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------
Cytat:
Napisane przez frauhelga
chyba przestalam wlasnie rozumiec idee istnienia publicznego forum...
Paula zapytala w pierwszym poscie o te zele-i dzieki temu wywolala dyskusje.
I mysle,ze jako poczatkujaca stylistka nie tylko ona z przyjemnoscia poczyta opinie ,,starych paznokciar''-
-i wychodzi na to,ze w tym watku udzielac sie moga li i jedynie dziewczyny pracujace na ABC?
|
Cytat:
Napisane przez paula211
Hmm muszę przyznać że ta dyskusja jest faktycznie bez sensu. Proponowałabym wrócić do tematu samych żeli i innych produktów ABC bo jak wiadomo jeden woli PB inny Astonishing i każdy ma prawo do swojego w zupełności się zgadzam. Zdaję sobie też sprawę że produkty są cholernie drogie i cena ich jest przerażająca. Na pewno skuszę się na coś z kolorówki bo krycie mają super i to już przy jednej cienkiej warstwie no i Polar White  co do reszty to wiem że są porównywalne do produktów innych dobrych marek w nieco niższych cenach. Sama na doszkoleniu jakiś czas temu pracowałam na charismie i dla mnie firma super wszystko się rewelacyjnie nakładało trzymało się super a ceny niższe niż ABC. Także z wieloma napisanymi przez Was rzeczami się zgodzę  także nie lubię jak ktoś zachwala tylko produkty jednej firmy bo sama pracuję na kilku i z każdej lubię coś innego. Tak więc pozdrawiam i wesołego jajka 
|
Frauhelgo! Masz odpowiedź samej Pauli- nie o takie wywody jak Twoje jej chodziło.
Pozdrawiam!
|
|
|