2010-04-02, 21:32
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część XII !!!
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;18316816]to spraw sobie taki prezent ja miałam na te wakacje ze spadochronem skoczyć, ale ni cholery lekarz mi po operacji zabronił, więc może uda się na 18, też byłby zaje**sty prezent 
a wyobraźcie sobie, jakby to było, gdyby oprócz muse, byli też green day i limp bizkit... wtedy to sama bym pojechała bez pytania [/QUOTE]
spadochron<33 też chce skoczyć .. ale najpierw bungee z jakiegoś meeega mostu wprost do wody ! koniecznie <3
kurde z chęcią bym sobie sprawiła ale nikt ze mną nie pojedzie bo jak im ostatnio gadałm to jak powiedziałam MUSE to tylko słyszałam "co?" "kto?" ;/ pajace oooo jakby GD byli <3 +Paramore + LP
Cytat:
Napisane przez mesarka
Nie potępiam nikogo, tak o chciałam się zapytać jakie Wy macie na to zapatrzenie.
Dziewczyny, zaraz ocipieję  . Zaczęłam robić te pieprzone babeczki o 20. Dopiero teraz skończyło się piec pierwsze 20. Muszą siedzieć pół godziny w piekarniku, a mam ciasta z 1 kg mąki więc wyobraźcie sobie, że pójdę chyba na Rezurekcję [nigdy nie byłam], bo nie skończę piec tego do rana 
|
to ja poproszę te pierwsze 20
przynajmniej z nami posiedzisz
a co do Wiary to ja wierze w Boga, Biblię,Kościół, Wszystkich Świętych ..ale przez obecnego księdza nie za często jestem w kościele.. po prostu zbiera mi się na wymioty jak słysze jego gadkę, jak go widze .. jest paskudny [i nie chodzi mi o wygląd chociaż jedno oko patrzy na dół drugie do góry a okazuje się że patrzy na Ciebie .. no ale nie ważne ] jego zachowanie jest odpychające .. bo mieszkam na wsi i czasami są jakieś festyny typu dożynki, strażackie .. a on przychodzi koszula rozpięta i piwa pije ;/ na jednym festynie tak się porobił że podrywał moją koleżankę ! tzn sypał głupie teksty jaka to ona śliczna nie jest .. msza? msza wygląda bardziej jak reklama! dziękuje tym co dali mu kase i ciągle mu mało .. to jest główny temat! połowa kazania jest o kasie ! jeździ samochodem z 2008 roku ostatnio wyremontował sobie kuchnię za 3000 zł a marudzi że nie ma pieniedzy na "świetlice dla młodzieży" chociaż nie wiem co on che jeszcze wn iej robić bo ją wyremontował .. żeby odprawił pogrzeb trzeba mu zapłacić conajmniej 500 złoty a ślub 700 ! wole przejść si eod czasu do czasu na miasto [a kilka km mam] niż go słuchać ..ale na spowiedź i wszystkie święta chodze , na rekolekcjach też byłam ..
Cytat:
Napisane przez XoBlairoX
wróciłam z : carefura , kauflandu , lidla, 2 osiedlowyuch sklepów i ledwo zyje
do tego spodkałam mase znajomych ludzi w tym łądnego chłopaka z 3 klasy no i jeszce takeigo kube co tam wczesniej do mnie podbijał i tak mnie wkurzył wrrr wychodze sobie z kauflandu i pcham zepsuty wózek (kółka mi sie powykręcały każdy w inna strone) i jestem ze 20 metrów od wyjscia i patrze a tu kuba zasuwa i sie lampi na mnie i ja na niego-oficjlanie sie nie znamy ni nic na nk ciagle tylko do mnie pisał, i sie tak lampi to sie tez polookałam tak normalnie i dalej ide ale czuje ze ten sie dalej lampi i to tak prefidnie az nie mogłam gówniarz jeden z 10 sekund to tak trwało potem jak juz zapakowałąm do samochodu zarcie i wózek odwoziłam to samo wyszedł juz z kerfura ale juz tylko sie taks yzbko z nim mienełam .... wrrr a jak rodzice przyszli do samochodu to sie tylko pytali czemu taka wkurzona jestem .....
i na dodatek ten łądny chłopak z 3 kalsy mnie nie widział ;( chyba no ale racze nie ...ja to mam zawsze głupie'szczescie'
|
uuu biedna a ten chłopak jakiś dziwny pisze na nk a "cześć" powiedzieć nie potrafi ?!
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------
Cytat:
Napisane przez XoBlairoX
ide spać jutro biorę sie za gotowanie , wsyztsko jzu w domciu na błysk posprzatane tylko jeszcze kota wykąpie i git bd 
CULLENOWYCH  **
|
Branoc ;** Kolorokowych
|
|