Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-03, 12:15   #2015
biia
Wtajemniczenie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość

Podobnie jak Hania nie jestem zwolennikiem głodówek chociaż zdania są podzielone.
Ja w przyszłym ubezpieczeniu będę mieć 40% zniżek A zwyżka za wiek już mi nie grozi
w przyszłym to już będę mieć 30% (ale to dopiero za rok:P), a zwyżka nadal mi będzie grozić...
moje nowe odkrycie: relatywnie taniej wychodzi ubezpieczenie nowego auta. teraz dorzucają, że auto ma ponad 10 lat, że jestem drugim właścicielem itd... ale co i tak kocham jeździć

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Cześć

Ja mówię, że jem dużo i faktycznie tak jest - mam świadków zresztą rodzice od lat powtarzają, że mnie lepiej ubierać niż żywić
Generalnie metabolizm mam szybki, ale np. w czasie kryzysowych miesięcy w zeszłym roku przytyłam - przez 3 miesiące zero ruchu, z domu praktycznie nie wychodziłam, i jadłam baaaaaaaaardzo dużo , poprostu się obżerałam , moje myśli krązyły tylko wokół tego co by tu zjeść.
Wystarczyło, że poszłam do pracy i wszystko zgubiłam niemal od razu.
Gdybym miała faktycznie ograniczyć sie do 2000 kalorii dziennie byłabym szkieletem. Być może faktycznie koło 30 nie będzie już tak kolorowo, choć z drugiej strony przypuszczam , że odziedziczyłam "wygląd" po tacie - nożki , tyłek szczupłe, za to przy braku ruchu przez dłuższy okres i obżarstwie ( w taty przypadku dodatkowo piwko) idzie głównie w brzuch + w mniejszym stopniu równowiernie wszędzie indziej.
Poczekamy, zobaczymy

znam pare dziewczyn,które zawsze mówiły, że dużo jedzą, a potem czy to na jakichś wyjazdach czy innych okazjach wychodziło, że to dużo = jak dla ptaszka.

Mi się podobają sylwetki takie kobiece - czyt. zaokrąglone biodra, biust C.

Nie wiem jak w innych miastach, ale u nas centra handlowe są czynne do 15-16.
moim zdaniem każdemu się wydaje, że dużo je, przecież nikt nie powie, ze je mało, nawet tak nie pomyśli
mnie też się wydaje, że się obżeram, na szczęście jest coraz cieplej i niedługo skończymy oglądanie filmów z winem i czipsami i zaczniemy się ruszać... do pubu na piwo

biia jest offline Zgłoś do moderatora