Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-04, 00:35   #3503
Emila3000
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
A może po prostu porozmawiaj z mamą jak dorosła kobieta z dorosłą kobietą, nie nastawiaj się odrazu anty. Czasami lepiej jest zmilczeć i uśmiechnąć się niż węszyć złośliwość. W końcu to święta i trzeba się radować a nie oskarżać. A jedzonko weź co masz z lodówki dla siebie, potem kawa, sernik i po sprawie. Emila więcej luzu i wyrozumiałości dla innych. To bardzo pomaga w codziennym życiu.
to nie jest taka prosta sprawa, jak bedziesz miala z 5 h wolnego czasu to mozemy pogadac, wyrozumialosci mam duzo, gdyby to byly takie glupoty jak moja tesciowa wyprawia (klasyczny przyklad tesciowej ) to zaklelabym 2 razy pod nosem i po sprawie, a tu jest bardzo zlozony problem, kazdy z mojego otoczenia zauwaza ze cos jest nie tak, chociaz staram sie jak moge, czasem przekracza to jakie kolwiek granice. Jeszcze kilka lat temu bylo w miare normalnie...
tak malo swiatecznie wyszlo
Cytat:
Napisane przez Berlinianka Pokaż wiadomość
Dodam, że one są włoskie ni Chiny, ni Tajwan, ni Turcja. Nie sądziłam, że kiedyś trafię na taką okazję
Po prostu perełka
Mam jeszcze jedne za 5, ale tamte już zwykłe raczej Rurki granatowe, ale bez szału ;P
super laska z Ciebie, tylko uwazaj, bo teraz sie pogoda troche popsula, i moze Cie zwiac z chodnika, wiec na spacery nie bierz parasolki
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora