2010-04-04, 07:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grrrr
Cytat:
Napisane przez creatka
Witam już normalnie nie wiem co robić może któraś z wizażanek mi doradzi.
Jestem z chłopakiem już prawie pół roku. A że jego była nie mogła się z tym pogodzić to teraz katuje... Właściwie katowała od początku a sama go olewała zabawiając się z innymi. A co dalej? rozsyłała moje zdjęcia ludziom nie wiadomo po co oczywiście zakładała jakieś konta fikcyjne i pisała udając faceta wyraźnie chciała nas skłócić tak samo było na gg również pisała podając się za kogoś innego i sugerowała że jest on zły itd....
Mój facet już dzwonił i gadał z nią ale wyraźnie do niej nie dociera zachowuje się jak dziecko a dzieckiem już nie jest!
Dzwonił i gadał kilka razy a ona wraz swoje wymyśla coraz to nowe i niestworzone rzeczy zaznaczam że ma chłopaka.
A moje pytanie brzmi co można zrobić żeby ta dzika klientka odpuściła wreszcie mam po prostu dość takiego zachowania a jak coś pisze to widać po prostu iż zachowuje się jak dziecko kompletna paranoja jak grochem o ściane albo i gorzej dziewczyny pomocy grrrrr 
|
za to jedno samo w sobie
zgłosić na policję
zoabczysz jak jej sie szybko dziub zamknie
bo nie wiem ale zdajesz sobie może sprawę z konsekwencji takie wędrowania Twoich zdjeć ? Skąd wiesz czy nie siedzi na "sex" czatach i nie podsyła w rozmowach Twoich zdjeć ? Skąd wiesz że kiedyś się z jakimś napaleńcem nie umówi na podstawie Twojego zdjecia i nie poda Twojego adresu ?
ja bym poszła na policję bo z takimi psycholami to się inaczej nie da
|
|
|