Dot.: Hugo Boss Deep Red 1,54zł/ml
Cytat:
Napisane przez zania
Ja nie po odlewke, bo na razie jestem na odwyku  ale chcialam podpowiedziec, ze w el nino Deep Red kosztuje 118zl + 12 zl przesylka, wiec laczny koszt to 130 zl.
Zaoszczedzicie 9 zl 
|
o racja, musialam przeoczyc a wczoraj sprawdzalam Napisze do moderatorow czy moge zmienic perfumerie
Z powodu urlopów w dniach od 06.04.2010 do 15.04.2010 zamówienia przyjmujemy tylko przez sklep internetowy. Zamówienia telefoniczne i e-mailem, nie będą przyjmowane w tym okresie. Odpowiedzi na Państwa korespondencję zostaną wysłane po dniu 16.04.2010. Zamówienia będą obsługiwane przez oddział czeski i czas realizacji zamówień nie zmieni się. Wszystkie zamówienia będą na bieżąco realizowane i paczki codziennie wysyłane.
Prosimy o przemyślane zakupy, ponieważ ewentualne korekty zamówień będą utrudnione. Za niedogodności przepraszamy.
przez oddzial czeski wiec wysylane z czech? troszke mi sie to nie podoba bo to moje pierwsze zakupy w tej perfumerii i wolalabym miec kontakt z obsluga....
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------
Ja bym proponowala zostac przy tej, mam nadzieje ze nie bedziecie mi mialy tego za złe?
Edytowane przez 201606201234
Czas edycji: 2010-04-04 o 09:14
|