Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-04, 19:11   #1502
fallen_apple
Zakorzenienie

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)

Cytat:
Napisane przez polelavendove Pokaż wiadomość
Nie jestem ortodoksem.
Co mi służy to nieczesanie i bawełna zamiast ręcznika.
Żel lniany ale tylko jako odżywka,jako stylizator już nie.
OMO z Babydream tragedia.
Young mi nie pasuje,mrs.Potters lepiej ale bez rewelacji
więc od czasu do czasu Barwa.

Oleje praktycznie w ogóle mi nie pasują,jedynie migdał jest do zaakceptowania,ale też bez rewelacji.
Odżywki d/s używam inne niż tu zapodane jako najpopularniejsze,ale zaakceptowane po analizie.
Nawet Joanna z miodem i cytryną b/s mi nie pasuje...lepiej mi się sprawdza jakiś Pantene pro-v wygładzający,który zdaje się ma silikony.
Żelu do włosów w stylizacji chyba nie umiem specjalnie używać...

to już mi niewiele pomysłów zostaje...
szczęśliwi co mogą się tyle olejowaćjestem przekonana,że oleje są dobre,ale niestety nie dla każdego...
po analizie tego co zrobiła dla mnie Fallen_apple i co ja pilnie przestudiowalam kupię jeszcze dwa oleje.Ostatnie!
Jeżeli chodzi o silikony u Ciebie to może to jest tak, że one oblepiają włosy i przez to są bardziej zdyscyplinowane. Ale kiedy je odstawisz to problem powraca, ponieważ nie są dostatecznie nawilżone i odżywione. Dlatego wydaje Ci się, że po nich się lepiej zachowują. Druga rzecz to może rzeczywiście Twoje włosy w miarę dobrze znoszą silikony i tylko trzeba pamiętać żeby je zmyć szamponem. Jakich używasz odżywek i masek?
W jakie oleje startujesz teraz?

P.S To chyba już się nadaje do pielęgnacyjnego

P.S 2 Indios a jeździsz na Ostródę Reggae Festiwal?