2006-05-14, 18:49
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: dretwienie rak
Dzieki wielkie NAta! JAsne ze to ogromne pocieszenie dla mnie, naprawde Ci dziekuje za tą wiadomość.Ostatnio przyczepilam sie do swoich oczu, sprawdzam czy nie widze podwojnie itd, ale podobno jest tak ze osoby ktore juz maja sm to bardzo rzadko maja to zapalenie nerwu, wiec albo sm albo zapalenie nerwu, nie wiem moze źle wnioskuje . Co Wy o tym sądzicie?
Ze mna jest podobnie, to znaczy jak wychodze od lekarza to ide super płynnie, dopiero w domu przypominam sobie ze chyba o czymś zapomnialam ... no i wtedy znowu zaczyna sie zapadac podloze. Dziwne!
Jednak pocieszam sie, że nie mam juz takich zalamań formy, ze wszystko jakby sie wycisza ale to są bardzo niewielkie zmiany i bardzo bardzo słabo zauwazalne, ale raczej wszystko ma tendencje spadkową, tzn forma rosnie, czego i Wam serdecznie życze i ciesze sie ze mam Was tu tzn. bardzo bym chciala zebysmy sie przerzucily z czasem na inny wątek, zeby nam te dolegliwości minęły i zebysmy sie zajeły np. . . celulitem? Pozdrawiam 
P.S. <Kaja> nie mam pojecia jak sie to odmienia poprawnie. to wogole jakies niepoprawne imie. pa
|
|
|