2010-04-05, 16:13
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Trądzik - cz. 3
co do izotretynoiny ja jestem po kuracji Izotekiem po izo przyjmowałam hormony Yasmin na podtrzymanie i efekty byly owszem gdzie na 1,5 roku a teraz mam nawrót tak jak wspominałam na 1 policzku ( ale to masakra) walcze z tym 3 tyg nie pije juz uryno, ponieważ po tym raz zdarzyło mi sie pluć krwią- odstawiłam. lada dzień idę z powrotem do derm i zdecyduje sie chyba z powrotem na izo ale to chyba po wakacjach bo kuracja izo w okresie letnim jest nie wskazana. Kurcze teraz to ja sama nie wiem co mam robić nie chce zamykać sie w domu acz wyglądam fatalnie ja NIENAWIDZę malowac się jak mam krosty czuje się wtedy okropnie nolens volens musze to robić. czasem mam tego wszytkiego dosc ale wiem ze musze z tym wygrac ale ochota do walki mija kiedy widzę swoja twarz w lustrze... tym bardziej ze jeszcze nie dawno byla jak pupa niemowlaka eh po prostu rece opadają kurcze taki dziś mam dziwny nastrój zastanawiam sie czy to w ogole minie ...jej obecnie odlozyłam acnederm i stosuje zamiast tego acnemycin( wiem ze kiedys jak miałam poczatki tradziku pomagał) wiem ze nie powinnam zmieniać masći co 5 dni ale po prostu jak nie widze jakiegokolwiek efektu to az mnie cos trafia pozdrawiam mam nadzieje ze swieta mineły wam bardzo dobrze bez zadnych przykrych incydentów;*
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------
a mam jeszcze pytanie do dziewczyn ktore uzywaly podkladu toleriane z la roche czy on na prawde bardzo dobrze kryje ? bo ja uzywam tylko 1 podkladu i pudru przez ladnych pare lat a moja cere zle znosi zmiane podkladow juz pare razy probowałam
|
|
|