Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 16:11   #3652
Emila3000
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez francuzeczka9 Pokaż wiadomość
oł jee jestem w trakcie pierwszego dnia pierwszej fazy Weszlam w nia w tak wspaniałym humorem ze to az zalosne Na wadze najwiecej na swiecie, czyli 71,4 , innym razem mialabym dzień do tyłu przez to ale teraz jestem pelna nadziei ze kazdego kolejnego bedzie choć deko mniej Najgorzej, ze dzis czeka mnie wyjscie i bede musiala na okrętke mowic "niee, dzis to ja nie pije " I nie bardzo chce mowic wszystkim, szczegolnie chlopakowi ktory mi sie podoba, ze " sluchaj nie mozesz mi postawic piwa, bo sie odchudzam i jestem na diecie Dukana" Zacznie sie pewnie wtedy przygladac i rzeczywiscie dojrzy dodatkowe kilogramy A czy WY macie moze jakies tajniackie standardowe wymowki, zeby nie do konca sie przyznac do dietowania?
to gratulacje ze w swieta zaczelas diete i to z powodzeniem
wymowki:
antybiotyk + plus alkohol - nie wolno, mozesz powiedziec ze nie dawno bylas chora i jeszcze musisz dokonczyc kuracje antybiotykami hehe bo antybiotyki tez sie bierze na inne choroby i nie koniecznie zwiazane z ukladem oddechowym, wiec mozesz chlopaka wystraszyc na amen
do zarelka - boli Cie brzuch, zatrulas sie czyms itp
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora