Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 19:28   #429
Pomidora
Zakorzenienie

Dot.: Uroki ciaży czujemy, a jesienią się rozpakujemy. WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.I

Witam poświątecznie

Monika, to ja ci termin zmieniam na liście na tego 20 chyba, co? Po co liczyć i się zastanawiać, jak sama liczysz według tego terminu To już ci pięknie druga połowa ciąży płynie

Dra, jak tak sobie leżysz biedactwo to mogę ci tylko miłego leżenia życzyć

Angelikaw, podejrzewam, że to pierwsze ruchy już były - gratulacje

Ninaad, to mama jednym słowem zachwycona Nie wierzę, że do porodu już nic nie kupi

Butterfly, witaj i podaj mi proszę imię i wiek, żebym mogła cię do listy dopisać

Majka, a jak babcia zareagowała?

Cellaris, a nie byłaś na różyczkę szczepiona? A może masz już przeciwciała? No i trzymam kciuki,żebyś się nie zaraziła

I jak tam po świętach? My wczoraj mieliśmy zgromadzenie w domu, 11 osób na obiedzie, kawie i kolacji. Narobiłam się jak głupia, ale już naczynia pomyli moi bracia z mężem. dziś siedzieliśmy u moich rodziców i było bardzo fajnie. Wczoraj mały się wiercił jak fryga, a dziś nie daje znaku życia - szkoda Ale coraz częściej go czuję, więc bardzo się cieszę. Nie mogę doczekać się prawdziwych kopniaczków i żeby P. poczuł też te ruchy

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora