Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 19:52   #3154
KASSIIA
Raczkowanie

Dot.: Ocena pielęgnacji początkujących z filtrami, kwasami i generalnie biochemią

Dziękuje za odpowiedź Zaryzykowałam i właśnie przetarłam się tonikiem z kwasami. Tonik z biochemii urody musi być pewnie lepszy, a tu się trochę obawiam czy producent nie wpakował jakiegoś świństwa. Nie znam się zupełnie na składach. Ineso znalazła w nim coś niepokojącego. Tak sobie myślę, że zmęczę ten dermiki a potem zamówię sobie na biochemii. I teraz nasuwa się kolejne pytanie - z racji, że będzie coraz więcej słonka to toniku AHA/BHA 10% nie wiem czy trochę nie strach. Oczywiście filtruje się, ale przebywam z dzieckiem dużo na powietrzu. Może tonik BHA 2% ??? Wiem, że latem bezpieczne są PHA, ale czy one ładnie oczyszczą skórę. Przyznam się, że zanieczyszczenie jest u mnie dość spore, jak to wszystko zacznie wyłazić to pewnie z pół roku zajmie Dodam jeszcze, że przy toniku dermiki nie zauważyłam żadnego łuszczenia, a do tej pory używałam go codziennie.
KASSIIA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując