Wątek
:
ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Podgląd pojedynczej wiadomości
2010-04-05, 20:08
#
2005
vandros
Raczkowanie
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
Napisane przez
karadka
oj kochana cudowne!!! co prawda spodnice mialam troche za luzna ale juz sie nie moge doczekac az do polski pojade i zrobie porzadki w calej masie ciuchow ktora myslalam ze juz nigdy nie zaloze! i najbardziej nie moge sie doczekac przymierzenia dzinsow ktorych nie mialam ani razu na sobie! kupilam je ''na motywacje'' hehee ale nic z tego nie wyszlo i tak juz ze 4 lata sobie leza
a ciuchy w ktore jeszcze nie wchodze to i tak ze soba wezme
a co! i tak w nie predzej czy pozniej wejde!
a jeszcze a propo miesa ze swinki to ja szynke'' glownie poledwice sopocka jem caly czas na p i pw bo z tego co pamietam to niby jest chuda szynka dozwolona wiec jak zjesz troche schabiku to nic sie nie stanie
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------
zapomnialam dodac dla wszystkich zwolenniczek moich muffinek cytrynowych ze w wersji z makiem sa jeszcze lepsze!!!
No nie spodnica troche za luzna!! Dziewczyno przy takim spadku to spodnica Ci z tylka zjezdza a spodnie "na motywacje" to wciagniesz bez rozpinania, jak ja to mowie. Kurcze ale tymi spadkami to mnei zabijasz powoli
Pieknie po prostu pieknie!!!!!
Agamagda ja tez mam takie wyrzuty sumienia z powodu tych swiat, ze juz mnie wyrzucily na Gdynie. Jak jestem w domu jest mi tak trudno sie powstrzymac tyle tych pokus. Mama mi powiedziala ze biala jestem na twarzy i mam sie uspokoic z ta dieta.
vandros
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do vandros
Znajdź więcej postów vandros