Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Problemy małżeńskie - proszę o porady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 20:10   #41
Ponura
Wtajemniczenie

Dot.: Problemy małżeńskie - proszę o porady

Cytat:
Napisane przez obca osoba Pokaż wiadomość
co do wyprowadzki - nie chcę tego robić... ale jeśli to miało by poprawić sytuację jestem do tego skłonna. mam pracę, więc jakoś byśmy sobie poradzili. ale wolałabym znaleźć inny sposób, taki jak np. wizyta u dobrego psychologa, wspólna wizyta. myślę, że jak bym mu powiedziała że chcę odwiedzić psychologa razem z nim, to by poszedł, mimo że tak mu nie zależy (albo tylko tak się zachowuje). .
Skoro uważasz, że to coś da - próbuj.

Cytat:
co do obrażalstwa - kurczę, co zrobić, jak 36-ścio letniemu facetowi wytłumaczyć, że to na nic się nie zdaje? tak mogą się zachowywać dzieci, a nie dorośli....
Czegoś nie rozumiem - czemu Ty masz mu cokolwiek tłumaczyć? To Twój szanowny mężuś zachowuje się jak idiota, niech on się tłumaczy.

Cytat:
co do mojego samopoczucia - nie mam jakichś strasznych kompleksów, akceptuję siebie taką jaką jestem. chciałabym być atrakcyjna w jego oczach, chciałabym żeby on mnie pożądał.
Wiesz, może nie mam wielkiego życiowego doświadczenia, ale coś mi mówi, że lepiej byś na tym wszystkim wyszła, gdybyś puściła go w trąbę i zajęła się sobą... (i synkiem).

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując