Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Co on o mnie myśli?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 21:09   #3
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89
Dot.: Co on o mnie myśli?

Cytat:
Napisane przez LadyNawiedzona Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Chodzi o to, co myśli o mnie taki chłopak z równoległej klasy. Chodzimy do 6, on do B, ja do A.

No więc: parę miesięcy temu on zaczął mi się podobać, ale tak się jakoś złożyło, że on się o tym dowiedział. No bo ze mnie jest papla i z moich koleżanek też. Ale: zanim wiedział, to sam mnie zagadał i w ogóle, kiedy ja do niego się odezwałam też był fajny. Potem się dowiedział i od tej pory jest z jednej strony lepiej, z drugiej gorzej. Jest tak, że on się na mnie patrzy. Raz częściej, raz rzadziej, ale nawet, gdy ostatnio moja koleżanka i ja podeszłyśmy do chłopaków, nikt nas nie zauważył, tylko on popatrzył na mnie. Poza tym, parę razy mnie zagadał, dokucza mi, ale raz jest sympatyczny, raz wredny. Już nie wiem o co mu chodzi. Jak poszliśmy z klasami do muzeum, to ciągle stawał koło mnie. Ostatnio coś się zmieniło i nie wiem czemu, bo już mnie nie zagaduje. Ech...

Może on jest humorzasty, jego znak zodiaku, to rak.

i po znaku zodiaku mamy stwierdzic... co on o Tobie mysli??

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując