Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaz dla mlodej mamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 21:34   #6
inc0rrect
Zakorzenienie

Dot.: Makijaz dla mlodej mamy :)

Cytat:
Napisane przez martynika26 Pokaż wiadomość
Incorrect dziekuje Ci bardzo za komplementpowiem Ci ze wiele osob mowi ze mam zimna ostra twarz a co za tym idzie ze wydaje sie bardzo niedostepna i ordynarna...wydaje mi sie ze to przez kosci policzkowe i podbrodek.... na szczescie pozory myla bo jestem bardzo otwarta osoba i zebym stala sie ordynarna to ktos musi mi dobrze zajsc za skoreheheh Co do rozu no wlasnie ja troszke boje sie go uzywac poniewaz mam tendencje do czerwieninia sie i z rozem to juz wogole boje sie ze jak buraczek podwojny bede wygladalaa co myslicie o jakim bronzerze...czy bylby odpowiedni dla mojej cery,nie mam jej zajasnej do bronzera?I macie jakies swoje sprawdzone bronzery godne polecenia dla niewprawnej rekiBuziaki wielkie za wszystkie nawet malutkie rady
nie odnioslam takiego wrazenia

właśnie takie chłodne odcienie różu nie powinny się ocieplać, więc one nie zrobią z Ciebie buraczka, więc podwójnym napewno nie bedziesz
Mysle że mimo to..zreszta to złagodzi Ci twarz, zrobisz sie taka bardziej dziewczęca dzieki temu
ale oczywiscie najwazniejsze są Twoje preferencje, jeśli lepiej czujesz się w bronzerze to oczywiscie znajdziesz jasniutki nie wszytskie są ciemne;p

tylko tak poprostu, patrzac na Ciebie mniej widze bronzer niż różowy róż

Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM

W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując