Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedz to tutaj, część 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-05, 21:35   #785
julijaa
Raczkowanie

Dot.: Powiedz to tutaj, część 2

Na początku czułam, że się bardzo starasz, zależy Ci, a teraz odnoszę wrażenie, że jest w Tobie trochę chłodu... Jest coś dziwnego, mam odczucie, że kiedy jestem z Tobą coś jest nie tak... Ale to chyba była tylko kwestia Twojego zmęczenia ;p A ja odrazu niewiadomo, co mysle... Głupia jestem ;p
Chyba powoli sie zakochuję w Tobie i się nieświadomie boję... A przeciez w Twoich ramionach czuję się tak bezpiecznie jak z nikim innym. Mogłabym wiecznie patrzeć w Twoje oczy ;* Chciałabym, żeby między nami był taki magnetyzm, braterstwo dusz... Chcialabym bezgranicznie Ci ufać i czuć, że to Ty jestes właśnie tym ... Chcę, abyśmy mogli rozmawiać o wszystkim- o pierdołach i o powaznych sprawach. Chciałabym, abyś nie okazał się jakimś dzieciakiem i mamisynkiem, który jak cos już ma to nie stara się... A mi tak zależy, aby nam się udało ! Pierwszy raz od dawna jestem tak zaangażowana i to chyba powoduje, że się przejmuje...
DO siebie: Uśmiechnij się! Skacz ze szczęścia ! Nie jesteś sama, masz wielu dobrych znajomych i przyjaciół, a teraz ktoś pojawił się w Twoich życiu i jest Ci cieplej na serduchu. Włącz moc pozytywnego myślenia ! Tak, życie nie jest do dupy ! Jak chcesz to potrafisz ! Uwierz w siebie, w końcu To Ty jedynie decydujesz jakie w tej chwili chcesz mieć życie. Tak ! Jesteś kowalem swojego losu, więc ruszaj do boju! Do przodu po swoje! Tak Ty też możesz być szczęśliwa Nowe uczucie ? Tak powinno być już zawsze
julijaa jest offline Zgłoś do moderatora