2010-04-05, 22:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
Napisane przez Riddim
Piękności Ty nasze. Ludzie mają to do siebie, że ich nie ma wtedy kiedy są potrzebni ( wtedy trzeba rozejrzeć się za Żbikami, więc dobrze zrobiłaś). Rodziców na nowo nie zakochasz, ale bogatsza o to doświadczenie możesz zadbać odpowiednio o swój związek Miłość to wkońcu nie tylko motylki w brzuchu a dbanie o siebie, gotowanie obiadów i pranie śmierdzących skarpetek A siłę na to wszystko masz, tylko za dużo myślisz. Zrób sobie jutro dzień chilloutu, zdala od domu, wizażu, książek (zwłaszcza książek) z Tż jeśli to możliwe i się wykrzycz, wypłacz i wszystko na raz 
Koty się p.eprzą za oknem. Chociaż one mają udane życie damsko-męskie.
Prezentację dalej męczę. I będę siedzieć do rana nawet, ale to napiszę.
Godzina 22, nie lubię. Pisze wtedy dużo osób, dla których chyba jestem bliska, ale nie potrafię zrobić tak, żeby one stały się bliskie dla mnie. Ja nie wiem, czemu mam taką blokadę przed otwieraniem się przed ludźmi. A z drugiej strony, paradoksalnie potrzebuję kogoś kto będzie mnie słuchał i ja będę chciała słuchać jego. Eh
Oddam cycki i tyłek i brzuch i kilogramy też oddam.
|
no właśnie, z dala od książek i BEZ WYRZUTÓW SUMIENIA.
i jęczą w niebogłosy za pewne.
a ja nie napiszę, bo mnie to do szału doprowadza po co ja wzięłam taki inteligenty temat.
bo moze nie lubisz sie otwierac i już. albo moze nie wtedy gdy ktos tego oczekuje.
Cytat:
Napisane przez chiddy
spałować, albo wymienić
mogę? 
czasami smutno, serio, to fajny czas w gruncie rzeczy 
choć za klasą i ludźmi nie tęsknię..
|
jak do to wymienic, jak dobry model to zostawić :yes:
taaaak 
w gruncie rzeczy, to ja już wolę żeby ten czas minął.
ja też nie będę. :/
Edytowane przez blue_apple
Czas edycji: 2010-04-05 o 22:53
|
|
|