Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - KARMA: głosowanie
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-14, 21:44   #162
Ines1985
Zakorzenienie

Dot.: KARMA: głosowanie

Cytat:
Napisane przez jowisia
Eeeech, Ines, myslalam, ze odpowiesz mi na pytanie i przybieglam...
Ale kiedy ja nie znam odpowiedzi .
Wiem jedno - naprawdę nie ma technicznej możliwości zrównania mocy bez zerowania karmy.
Więc sugestie i prośby aby jakoś to "bezkolizyjnie połaczyć" chyba nic nie dadzą .
Musimy wybrać - chcemy sprawiedliwości (czyli zrównania mocy) czy nie potrafimy się rozstać z naszymi zielonymi wężykami.
Coś za coś.
Ja nie wiem jak to będzie dalej... Fajnie by było gdyby chociaż dało się zatrzymać moc na jakimś poziomie (np. 90 pkt - chyba ze ktos juz tyle przekroczyl, nie wiem to tylko przykład)..

Ja nie moge przeboleć tego, że karma ma pozostać widoczna... W poprzednich wątkach dotyczących karmy ciągle ktoś powtarzał że karma jest dla niego wazna ze wzgledu na mile komentarze itd., a w głosowaniu widac że jednak wiele osób chce aby cały czas byla ona widoczna dla wszystkich... Skoro chodzi tylko o komentarze to po co wszyscy maja ogladac ile mam punktow? Jakby kogos to interesowalo to sprawdzilby to sobie w moim profilu. Nie czuje potrzeby swiecenia tymi kwadracikami przy kazdym swoim poscie.
Ostatnio jakos wyjątkowo mi to przeszkadza.
Dlatego też - szczerze mówiąc - nie chciałabym aby były jakieś dalsze "tytuły" lub kolejne kwadraciki. Na forum jest już dużo kryształowych dusz i dzieki temu ten mój wężyk się tak bardzo nie rzuca w oczy.

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora