2010-04-05, 23:46
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Agamagdo - to masz fajne Szkrabki, bynajmniej Starsza już bardziej samodzielna i zajmuje sie Mlodsza siostrzyczka , okresu ciągle nie ma i nie wiem czy będzie w tym miesiącu, może pojawi się pod koniec kwietnia, zresztą nie wiem, może niedługo, bo jakieś bóle mnie łapią, ale kiedy okres się pojawi to nie wiem, jct. dam znać 
Karadeczko - no dupeczka maleje to i spódnice za duże - tylko się cieszyć, a jaka satysfakcja w oczach prawda? wiem po sobie 
Vandros - moja mama z bladością też mi wyskakuje a raczej wyskakiwała, teraz jakoś pogodziła się z tą moją dietą 
Megi - Oj tam, u mnie kg więcej, jadłam dukanowo i mi przybyło więc się nie przejmuję zupełnie zleci tak czy siak Myśl pozytywnie
A ja już dawno ten program oglądałam, szkoda mi tych ludzi, naprawdę, jak można doprowadzić się do takiego stanu, nie mam pojęcia, w sumie tam ludzie praktycznie sobie nie gotują, tylko zapychają tłustymi produktami gotowymi, to ich cały problem..
sylwusia - ale mi smaka na bigos narobiłaś, o Ty niedobra
haniulka - no właśnie przyznam, że zdjęcia dużo dają naprawdę, ale największym odbiciem są komplementy znajomych
Edytowane przez elskede
Czas edycji: 2010-04-05 o 23:50
|
|
|