Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-14, 21:48   #1684
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?

Cytat:
Napisane przez _Gosiaczek_
No zaraz mnie coś trafi dziewczyny.
Odezwał się do mnie z pytaniem dlaczego wyrzuciłam go z listy kontaktów.
Potem wysłał mi na maila piosenkę, którą sam napisał o tym jaki jest teraz samotny i jak mu źle i jak bardzo tęskni.
Gdy zaproponowałam mu żeby ułożył zwrotke o kłamstwach i oszustwach on wyskoczył z tekstem, że przecież mnie za tamte wyskoki przeprosił i ja POWINNAM mu je wybaczyć. I w sumie to, że zerwaliśmy to moja wina

Znam jego wszystkie hasła zaraz ułoże mu na tych randkowych stronkach taki opis, że będzie spalony u wszystkich lasek
Feministka chyba ze mnie wyrośnie
grrrrr ale jestem zła

Biri daj spokój nie ma co przez nich płakać. Oczy są tylko potem zapuchnięte. Tego kwiatu jest pół światu, a z tego co czytałam wczesniej na brak męskiego towarzystwa nie narzekasz także główka do góry. Otrzyj łezki

Takiego to walnąć w łeb przypaloną patelnią!! Albo do kapsuły i w kosmos oddelegować. A tak serio zablokuj go na gg i naprawdę nie wdawaj się w dyskusje, bo się tylko denerwować będziesz. A w naszej sytuacji jak u kobiet w ciąży spokój jest bardzo ważny Buziak

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora