Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-06, 08:31   #2990
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
No i już po świętach ! Żyjecie ?!

Uważaj, to "drogi" sklep . Kiedyś już go przerabiałam. A co Ty chcesz tam kupić, czego w innych nie ma ?
Do mnie leci sporawe zamówienie z BU.

Ja należę do frakcji palaczy i o tolerancję wołam ! Bardzo jest przydatna w każdym aspekcie życia naszego doczesnego. Nie warto go na kłótnie i spory trwonić, przecież jest ono takie krótkie .

Może - nie zapychanie, ale ja w ciągu sekundy wiem czy dany kosmetyk mi służy, czy też nadaje się do kosza. Z zapychaniem jako takim nigdy nie miałam problemów i sama pojąć nie mogę tego zjawiska, tak często opisywanego na Wizażu. Jak na mój gust : do zapchania to jednak czasu potrzeba.

Coś Ty ! Właśnie że jedź ! Zrób się na bóstwo, ósmy cud świata i jedź. Niech ten absztyfikant - admirator zzielenieje ze złości.

Pałeczki - w chińskich restauracjach . O szczypcach nie wiem, bo nie wiem też co to jest. No i pewnie - tak jak wszystko - na Allegro, bo czegóż tam może nie być .
Masz zamiar kuchnię azjatycką w domu przyrządzać ?!

Wczoraj w telewizorni też maraton Dr. Housa był . Co za dużo, to i świnie nie chcą - jak to nasi dziadowie mądrze mówili.

No to Dziewczyny - czas laby i obżarstwa skończył się ! Za konstruktywną pracę trzeba się zabrać. A ochoty do niej Wam i sobie życzę !
mówisz?
chciałam zamówic masło shea, olej ze słodkich migdałów

moze ten krem (ale nie wiem, bo mam za duzo kremów)
http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100024

i myslałam o tym oleju amla do włosów
http://www.naturalne-piekno.pl/index...&Itemid=100013

Kasiu nasza droga to Ty palisz

na all mówisz?
ale chciałabym obmacać je
w chińskich restauracjach pałeczki sprzedają
nie no ryz nimi jesc będę
takie jakis kaprys mam na pałeczki

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-04-06 o 08:33
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora