Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 09:15   #3758
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez Chooo Pokaż wiadomość
Ja po świętach mam +1,3kg, więc robię od dziś do końca tygodnia P, a potem od poniedziałku dalej 4/3, ale zaczęte od P
I ma to zejść Bo już taki ładny minus był,a tu znowu klops
To ladnie poplynelas.... ile grzeszków było?
u mnie waga w miejscu przez swietano moze z wyjątkiem lekkiego wzrostu o 0,1 kg:P

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny. Czy można się do Was przyłączyć?
Cóż, trochę (he he dobre sobie.... ) tych kilogramów posiadam, co nie jest ani zdrowe, ani estetyczne
Poczytałam, wahałam się pomiędzy SB a proteinówką, ale bardziej przypadła "mi do gustu" proteinówka.
Na razie się przygotowuję, zbieram wszystko co powinnam wiedzieć, zapisuję, powoli skupuję produkty, tworzę rozpiskę co mi będzie wolno, a czego nie, żeby się sumiennie przygotować do diety. Książkę czytałam, kilku rzeczy nie wiem, ale uważam, że jak jeszcze poszperam, to znajdę wszystko, a jak nie, to zapytam i rzeczowo mi odpowiecie, prawda?
Także myślę, że za dzień no góra dwa już będę stricte na diecie.

Tylko jest problem - bez waszego wsparcia na początku sobie nie poradzę...
Więc.. mogę się przyłączyć do Was?
pewnie ze mozna w kupie raźniej ja jestem tu dopiero od nie całego miesiaca ale bez tego forum bym sobie nie poradzilaa na pytania to spokojnie odpowiemywiec jak cos to pytaj smiało.....a dietka? jest super....buziak i powodzenia
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora