Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-06, 09:26   #89
cate_
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

Dziewczyny, jak u Was ze spaniem?
Ja od paru dni budzę się około 4-5 w nocy i do rana nie mogę już spać Wiercę się, mała mnie kopie, jak ją przygniotę, wszystko mnie boli.
Myślałam, żeby podłożyć pod prześcieradło jakąś ceratkę, w razie gdyby wody mnie odeszły w nocy - bo tak rozmyślam jak się obudzę.

Teraz się pochwalę moim 34 tygodniowym brzuszkiem - fotka z teściową
Problem ze spaniem jest taki, że już 5 noc nie śpię praktycznie wcale

A brzuszek jak już pisałam śliczny
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1837938 2]
widziałam ludzi raptem dwie godziny w niedzielę. a w międzyczasie nasłuchałam się "dobrych" no i jedynych słusznych rad dotyczących wychowywania dzieci. począwszy od karmienia, poprzez spacery aż do wyprawkowych zakupów. a większość rad oczywiście o zadek potłuc.

ale najbardziej mnie wnerwiła siora małża. już kiedyś pisałam jaka ona durnowata, mimo że już mężatka i tak dalej. nie dość że na mój widok dosłownie piszczy "aaa, rusza się? kopie?" (a mała wtedy nawet nie drgnie, jakby ze strachu, albo na złość jej ) i leci do macania, to jeszcze jak cała rodzina spytała jak damy córce na imię ona wyskoczyła "ja, ja chce... Liwia"... zabić to mało. ja z tż'tem nawet buzi nie zdążyliśmy otworzyć. ale miałam ochotę jej nagadać żeby sobie własne dziecko zrobiła... taka gwiazda rodzinna. musi być w centrum uwagi, a do tego zachowuje się jak pięciolatka...

[/QUOTE]
Chyba bym po łapach dała

MAXIMILIAN
cate_ jest offline Zgłoś do moderatora