Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na gg, część XVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-06, 13:10   #35
mloda_konkretna
Raczkowanie

Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII

• Patrząc na Ciebie czuję radość w sercu, którą dajesz mi nie wiedząc o tym.
  • Patrząc w Twoje oczy widzę kogoś z kim chciałabym spędzić życie.
  • Myśląc o tym co może się wydarzyć między nami mam nieodpartą chęć wgłębienia się w ten romans. Pytanie: Czy Ty tego chcesz?
  • Masz zaledwie rok a ja już czuję, że jesteś jedną z tych osób, za które oddałabym życie.
  • Wolisz ją, czy wolisz mnie? Zdecyduj się, bo nie wiem czy nadal kochać Cię...
  • Kim jest prawdziwy facet? Mężczyzną, który ma wielkie bary, zarost, pierwszy raz już za sobą? Nie... Prawdziwy facet to ten, który zawsze otuli Cię ciepłym słowem, którego Ty potrzebujesz w danej chwili. Twoim przyjacielem i osobą, która zapewni Ci bezpieczeństwo w każdym dniu Twego życia. Prawdziwy facet to ten, któremu powiesz, że wyjeżdżasz, a on nie będzie Cię zatrzymywać tylko pojedzie za Tobą. To ten, który na zawsze będzie Cie kochać.
  • Mówią, że miłość wszystko wybaczy... czy to prawda to ja nie wiem, ale jest coś co tkwi we mnie i podpowiada, że będzie między nami lepiej mianowicie jest to Nadzieja. Ona daje mi siłę i wiarę w to, że i Ty kiedyś mi wybaczysz. Kocham Cię.
  • Tęsknota to uczucie, które może zniszczyć tylko bliskość kochającej osoby.
  • Jaki jest sens w ukrywanej miłości? Taki, że tą miłością nie zranisz nikogo poza samym sobą.
  • Kochała go jak nikogo innego. Mimo tego podjęła decyzję. Żałując teraz tęskni,
  • Życie jest jak zmielone żarcie... czasem smakuje, czasem nie choć i tak nie wiesz co w nim jest
  • " Nic nie cofnie czasu " choć każdy chciałby to uczynić... ale nikt nie wpadł na to co zrobić by nie musieć go cofać.
  • Nigdy nie będziemy na tyle biedni, żeby nie było nas stać na pomoc innym.
  • Czy można podciąć skrzydła komuś kto nawet nie potrafi latać??
  • Nauczyć się mówić jest prosto, nauczyć się słuchać - już gorzej...

moje
pozdrawiam ;*

Jakoś dziwnie () zakochana !
mloda_konkretna jest offline Zgłoś do moderatora