SZAŁ CIAŁ;] Ciuszki xs,s,m i nie tylko:) KOSMETYKI, DODATKI:D firmowe...
W większości postów dodaje DOKŁADKI, gdyż zrobiłam za mało miejsca... nowe rzeczy będą oznaczone *.
NA STRONIE 2 ZNAJUDJE SIĘ RÓWNIEŻ AUTORSKA BIŻUTERIA TYLKO SREBRO!!! SWAROVSKI, MINERAŁY, SZKŁO WENECKIE I INNE!!!
no to i ja zaczynam zajmuję się wymianą również na innych profilach;> więc z chęcia podam link żeby udowodnić swoją wiarygodność więc na początek...
Prócz ciekawych ciuszków szukam tez minerałów do produkcji biżu, oraz wszystkiego do decoupageu
1Piękna czarna, satynowa bluzeczka Top Secret (NOWA, niestety na mnie za duża.)
2Snoopy biała bluzeczka z dżecikami (Biała bluzka z pieskiem Snoopy z czerwonymi dzecikami założona kilka razy. STAN IDEALNY. rozmiar z metki m/l jednak jest to s, a nawet xs)
3. Czerwony sweter RESERVED (Intensywnie czerwony sweter RESERVED, NOWY z metkami. Rozmiar z metki M, ale moim zdaniem jest to s, a nawet xs.Kupiony przez moją mamę w czasie przecen - cena na metce 99 zł cena zakupu 55 zł. Jednak nie trafiła w mój gust
4. Bluzeczka RESERVED( Super bluzeczka firmy RESERVED w kolorze zgniłej zieleni. Stan bardzo dobry. Rozmiar z metki M. ale na S też będzie dobry.)
5.Bourjois Volume Clubbing Mascara- NOWY nie ma
6.Granatowy kaszkiet house, nie założony ani jeden raz! na metce rozmiar s/m
Edytowane przez MeereenRee
Czas edycji: 2010-06-22 o 14:11
|