|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa
super 
to Ci się udało!!
ja zniecierpliwością czekam na zamówione dekoracje i intensywnie myślę nad bukietem...
|
Też się cieszę Nad bukietem wczoraj zawzięcie dyskutowałam z tą panią Stanęło - wstępnie - nad frezjami i jakimś storczykiem (rzucała takimi nazwami, że 3/4 zapomniałam) :d No i kształt mi podpowiedziała, że musi być delikatnie, ale to delikatnie puszczony. Nie jakaś wiącha po kolana 
Cytat:
Napisane przez Forget_me
No to gratulacje!!! Kolejna rzecz załatwiona  Bardzo mnie ciekawią te spinki na poręcze, bo sama też będę ubierać klatkę schodową  Jakbyś mogła to wrzuć proszę fotki
Ja muszę się z tą dekoratorką poleconą przez kumpelę skontaktować. Jak na razie obleciałam wszystkie możliwe kwiaciarnie, więc już mam jakieś rozeznanie  Jak na razie jestem już zdecydowana na jedną kwiaciarnię, jednak zobaczę co zaproponuje mi ta babeczka od kumpeli  Jutro idziemy do księdza wiec dowiemy sie, co z tym naszym kosciołem, czy bedzie malowany, czy też jednak uda nam się wziąć ślub w tym wymarzonym miejscu 
|
Te spinki to ona sama zrobi z gladioli Nie wiem czy tam jakiś drucik będzie czy coś w ten deseń, więc nie za bardzo pomogę. Kiedyś się zastanawiałam czy nie byłyby odpowiednie takie spinki do firan, np. z motylkami są, tylko oczywiście do przystrojenia bez tych motylków i doczepić kwiatek. Coś w tym stylu, ale niedokładnie to http://allegro.pl/item977841172_klam...na_ozdoba.html
---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
Aniu - wybraliście utwór na pierwszy taniec? Tak mi się przypomniało, bo my zawieźliśmy Panu 4 propozycje i powiedział: "Wszystkie są dobre". Myślałam, że ktoś za mnie dokona wyboru a tu lipa  
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
|