Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-07, 09:34   #3456
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
No co ty mówisz dwa razy w tyg to ja nogi goliłam ale ta cholerna maszynka . Teraz gole tak raz na miesiac czasami co 3 tyg jak mi sie chce.

Agatek ja uzywam tego depilatora krótko bo dopiero 4 miechy Ale fakt miałam po tym goleniu zwykłą maszynka naprawde twarde włosy jak u chłopa zarośniete miałam nogi A teraz mam takie mieciutkie i połowe mniej. No i jak narazie szybko mi nie odrastaja .

Dziekuje za zyczenia wszystkim

A ja dzisiaj wziełam jałówe do pracy i jakoś przetrwałam.

jak sie Sysunia czujesz?

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Więc daję znać:

Mały waży jakieś 2900 gramów, jest długi i chudy. Główka na 38 tydzień, a brzuszek na 35. Na razie leży sobie w poprzek- nóżki ma pod moimi żebrami z lewej strony .
Lekarz zrobił mi wymaz na jakieś paciorkowce i jutro rano z wymazem jedziemy do Poradni "K".
Szyjka mocno mi sie skraca i mam już rozwarcie na 1 cm
Lekarz stwierdził, że nie ma się co martwić, bo małemu już teraz nic nie grozi, powody do zmartwień byłyby, gdyby rozwarcie było miesiąc temu.
Powiedział, że urodzę w terminie, albo krótko przed jego upływem.
Aaaa i jeszcze powiedział, cytuję: "Madziu, urodzimy normalnie- dołem"

Jak wstawałam po badaniu USG, coś mi strzeliło w prawym pośladku i teraz mnie boli przy chodzeniu
W ogóle mam wrażenie, że przestałam chodzić, a zaczęłam się toczyć

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora