Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-07, 17:56   #2113
malenstwo5
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Karolina kupimy kupimy

Dziewczyny siostra wróciła ze szkoły, no i tak rozmawiamy ze sobą, a że siostra często mi się zwierza to w sekrecie powiedziała mi, że jej "przyjaciółka" straciła wczoraj dziewictwo. Jestem w szoku, bo to są gówniary- 14 lat. Po dwa ten chłopak jest tak głupi, że aż się niedobrze na niego patrzy. Szkoła czeka tylko aż w końcu wyjdzie z niej i są przekonani, że to osoba b. szybko trafi do więzienia. Jest głupi jak nie wiem co. Jestem w szoku, że te dzieciaki tak szybko wskakują do łóżka. Tym bardziej, że ta dziewczyny jest z normalnej rodziny, dobrze się uczyła itd. Aż mi niedobrze, bo pomyślałam o mojej siostrze, pogadałyśmy sobie i bardzo się cieszę, że siostrę mam mądrą chociaż.

muszę się uczyć z chemii
Straszne..

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
Czytałam o tym na demotywatorach. ale nie wiedziałam, że to jest takie popularne.

Ja też, 20 lat za Zachodem.

Ja w ogóle nie dostanę świadectwa ukończenia kursu, śmiech na sali, bo nie wpłaciłam pieniędzy. 30zł na początku roku szkolnego, rzekomo za to, że miał nam ojciec sprowadzać jakichś tam ludzi, psychologów, itp., którzy mieli nam prowadzić lekcje. nikogo nie było. No proszę Was, ewidentnie i jawnie bierze kasę dla siebie, a ja mam być taka głupia, żeby mu jeszcze ją dawać?! pogrzało. Zrobię sobie ten kurs na własną rękę, za darmo.

A ja pisałam bibliografię i konspekt wczoraj, na złamanie karku, bo miał być do dzisiaj, a okazało się, że można spokojnie na poniedziałek przynieść. No ale cóż, przynajmniej dałam do sprawdzenia i wyhaczyła mi kilka błędów, ale drobnych, o dziwo. Także mogę być z siebie zadowolona, bo robiłam to w sumie byle jak. Poprawię i na pon. oddam.

My bibliografię i konspekt musieliśmy w marcu oddać, każdy losował termin i jeden miał 01.03, a drugi 30.03, ja miałam 23.03, ale oddałam szybciej

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
To ja się sprecyzuje co chcę i się zapytasz osób z biotechu

Jak ze mną zamieszkasz, to te komentarze nie będą na biało. Bo może jak piszę, to nie klnę tak, ale jak już mówię to bardzo. Jej, zła kobita ze mnie ;p
Ostrzegam Cię.

<polewa Kamili>
<polewa Martynie>
<czeka aż ktoś jej poleje>
<w końcu polewa sobie sama>
<polewa reszcie>
<chlejemy>
<zgon na wizażu>

Alternatyw szukam, ale to jak się do Gda nie dostanę.

Też się odchudzam

No Posen, posen, ale tam za bardzo nie napisali o co chodzi.
Dobra, mniejsza i tak nie chcę na to iść.

A po filmoznawstwie albo bibliotekoznawstwie co się robi ?
Karolina polej mi też

W bibliotece się pracuje.

Ja też szukam dla siebie jakiejś alternatywy, jakbym się nie dostała na psychologię. Może pedagogika albo etnologia ?

edit
Martyna już teraz szukacie mieszkania ?

malenstwo5 jest offline Zgłoś do moderatora