Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-08, 10:42   #4313
mika.z
Raczkowanie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Najgorsze jest to ze jak były czerwone to myślałąm że to jakieś uczulenie mi wychodzi
no tak nic dziwnego , przecież to nie jest obowiązkowy punkt nauk w domu i szkole a jak są czerwone to najlepiej je leczyć, potem jest trudniej. Ja włąsnie tak olałąm jak byłam młodsza, bo"co kogo obchodzi , co będzie za parenaście lat"....niedojrzałe myślenie...teraz sie juz nauczyłam dbać o siebie i myśleć perspektywicznie oraz robić rzeczy ze świadomością ich skutków.Nie mówię,ze robiesame mądre rzeczy, bo imprezowanie też sie potem odbije ale przecież nie można sobie wszytskiego w życiu odmawiać

...nie jestem na tym świecie by spełniać Twoje oczekiwania, a Ty nie jesteś na tym świecie by spełniać moje. Ty jestes Ty, a ja jestem ja. A jeśli sie oboje odnajdziemy to wspaniale. Jeśli nie to trudno. I nic nie można na to poradzić.
Frederick Perls
mika.z jest offline Zgłoś do moderatora