Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Studniówkowiczki i cociunie 09 z zazdrości biegają po kapuście.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 16:03   #1168
angelkaa
Wtajemniczenie

Dot.: Studniówkowiczki i cociunie 09 z zazdrości biegają po kapuście.

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Angeeelkaaa.. Stooo laattt !!

A ja mam zaamuulkeee.. zostaje do konca tygodnia.. czyli do sobotttyyy...
Wróciłam wlasnie z badania.. i gin powiedział że jest lepiej i nie zakłada mi tego krążka już, bo nie potrzeba, ale że macica mi się cały czas napina i jest niespokojna i że inne, mocniejsze leczenie..
Powiedział że nie bede musiała leżeć do konca ciązy.. i że te 3 tygodnie do donoszonej na pewno wytrzymam
Nooo alee do konca tygodnia.. Zależy co jeszcze przez to rozumie.. polożna mowi że do soboty czyli..
Ale całe szczęscie nie jestem już podłączona do tej pompy

Mam nową współlokatorkę
Taka wieeejska że szok! ma góra ze 23 lata.. a nie ma zęba.. miala badanie ginekologiczne to nie chciała na to wejsć i płakała i krzyczała że nie wejdzie ..
Wogole jest jakaś dzika.. Teraz położna jej wkuwa a ta się drzeee i placzeee 'gdzie jest móooj jaaanuuusz...' Ja nie chce innego lekarza tylko pana andrzeeejaa...
i leży bez majtek i podlączyli jej ktg a tu taaakiii buuuszz..

Ona ma 26 laat..

Ooo boony czy ja na pewno leże na ginekologiii.. ?! Czy moze w jakimś psychiatrykooowieee.. ?!?!
Cytat:
Napisane przez Zuza229 Pokaż wiadomość
Angelka spełnienia marzeń

kardashi wesoło masz tam.

Zaraz trzeba wracać na uczelnie
Cytat:
Napisane przez Mandarynkia Pokaż wiadomość
kardashi to dobrze, że zostaniesz trochę w domu po porodzie jest ogólnie ciężko z poruszaniem się, dziecko potrzebuje non stop uwagi a co u siebie to u siebie

Dobraa..ja to się powoli biorę za naukę, bo mam już zapowiedziane 4 kolosy w następnym tyg:/ i programy.. ach bosz..

Zwracam się do Was z prośbą..;P podpowiedzcie mi dziewczyny, które filmy byście mi poleciły chodzi o jakieś dobre horrory najlepiej psychologiczne. Bo mam poprowadzić zajęcia z angielskiego a żeby były ciekawe babka powiedziała żeby puścić jakiś kawałek filma..dziś oglądaliśmy south park na ten przykład:P a ja chce zrobić coś horrorami, najlepiej takimi mocno działającymi na wyobraźnię..

angelka setaa
Cytat:
Napisane przez kasienka.b Pokaż wiadomość
Angelka 100 lat

Kardashi kupiłam te koturny! Wczoraj przyszła dostawa
Dziekuuuuje **

ale jestem stara

Kardashi ciekawie tam masz czemu ta baba leży bez majtek nie wstyd jej ?

angelkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując